<p>Onder leiding van Ivet Harperink werden de kinderen uitgedaagd om vooral lekker te spelen. Foto: PR </p>

Onder leiding van Ivet Harperink werden de kinderen uitgedaagd om vooral lekker te spelen. Foto: PR

Dash scoort met kleuterbende

VORDEN - Een schot in de roos: de kleuterbende van de Vordense volleybalvereniging Dash was vorige week dinsdagmiddag in sporthal ‘t Jebbink een groot succes. Maar liefst twintig peuters en kleuters waren aanwezig.

Omdat er voor deze leeftijdsgroep in Vorden niet veel activiteiten worden georganiseerd startte volleybalvereniging Dash dit initiatief, onder leiding van gediplomeerd trainster Ivet Harperink. De kleuterbende is een lokale vorm van de volleybalspeeltuin, bedacht door de Nederlandse Volleybal Bond om de motorische vaardigheden van de jongsten te bevorderen.
Tijdens de kleuterbende was Ivet Harperink bezig om de peuters en kleuters op een leuke manier te leren rennen, springen, rollen, schommelen en nog veel meer met een vleugje volleybalspel. Onder haar leiding werden de kinderen uitgedaagd om vooral lekker te spelen.
Op de dinsdagmiddagen 5 en 12 oktober krijgen kinderen en ouders nogmaals de kans om te komen snuffelen bij de kleuterbende. De lessen starten om 16.00 uur en zullen duren tot 16.45 uur. Deelname is vrijblijvend.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden