<p>Dick Wagenvoort en zijn zus Rikie Wagenvoort-Walgemoet nemen samen de leiding tijdens de zangbijeenkomsten. Foto: Ronald Falke</p>

Dick Wagenvoort en zijn zus Rikie Wagenvoort-Walgemoet nemen samen de leiding tijdens de zangbijeenkomsten. Foto: Ronald Falke

Zing Mee Vorden weer van start

VORDEN – Elke tweede dinsdag van de maand is het heerlijk zingen voor senioren uit Vorden en omgeving tijdens de Zing Mee in het Kulturhus in Vorden. De eerstvolgende editie is 12 oktober. Dick Wagenvoort en zijn zus Rikie Wagenvoort-Walgemoet nemen samen de leiding tijdens de zangbijeenkomsten die in oktober weer van start gaan: “We zijn zo vreselijk blij dat we eindelijk weer bij elkaar kunnen komen, we hebben het samen zingen het afgelopen anderhalf jaar enorm gemist!”.

Repertoire vanaf de jaren ’50 tot nu
Dick is inmiddels al ongeveer aan zijn 55ste Zing Mee toe en hij vult de bijeenkomsten nog steeds met veel plezier: “Iedere keer bedenken we een ander thema, je moet de mensen wel blijven verrassen natuurlijk!” Dick verzorgt de middagen niet alleen: “Samen met mijn partner en zus ben ik weken van te voren al bezig met het uitzoeken van nummers. We werken altijd met een thema en we kiezen liedjes uit die iedereen wel kent, repertoire vanaf de jaren ’50 tot nu.”

Samen zingen is hartstikke fijn en de middagen worden goed bezocht: “Het is iedere keer weer prachtig mooi om te zien hoeveel mensen hierop af komen. We hebben een redelijk vaste groep zangers en er melden zich nog steeds nieuwe mensen aan.”

Meedoen
Zin om mee te zingen? Iedereen is 12 oktober van harte welkom in het Kulturhus in Vorden van 14.00 tot 16.00 uur. Er wordt geen entree geheven. Het pauzedrankje is voor eigen rekening.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden