<p>Het terrasmeubilair van zwembad In de Dennen is aan vervanging toe. Foto: PR</p>

Het terrasmeubilair van zwembad In de Dennen is aan vervanging toe. Foto: PR

Stem op Oudejaars Crossloop Vorden en Zwembad in de Dennen

VORDEN -  De Oudejaars Crossloop Vorden en zwembad In de Dennen gaan voor het derde jaar een lijstverbinding aan voor Rabo ClubSupport. Dit is een initiatief van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek dat lokale projecten financieel ondersteunt.

Ieder lid van de Rabobank mag drie stemmen uitbrengen. Drie jaar geleden stelde voorzitter Wilbert Menkveld van de Oudejaars Crossloop Vorden voor om een lijstverbinding aan te gaan met zwembad In de Dennen. De Oudejaars Crossloop draagt het zwembad een warm hart toe en schonk de afgelopen jaren haar opbrengst aan het zwembad. Een lijstverbinding houdt in dat een organisatie haar achterban vraagt om ook stemmen op een andere organisatie uit te brengen. Beide organisaties hebben via social media, mail en/of website contact met hun achterban, op deze wijze hebben ze samen een groot bereik en maken daardoor meer kans op grotere financiële ondersteuning.

De Oudejaars Crossloop Vorden wordt dit jaar op donderdag 30 december 2021 gehouden. De organisatie wil graag een financiële bijdrage voor het huren van een automatische tijdwaarneming, zodat alle lopers exact weten welke tijd ze hebben gelopen. Het huren van deze apparatuur is erg duur en met een financiële bijdrage kunnen zij het inschrijfgeld voor de deelnemers laag houden.

Zwembad In de Dennen staat elk jaar voor een organisatorische en financiële uitdaging en door corona is dit er zeker niet makkelijker op geworden. Na jaren dienst te hebben gedaan, is het terrasmeubilair echt een keer aan vervanging toe. Een bijdrage via Rabo ClubSupport is daarom van harte welkom.

Iedereen die lid is van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek mag van 4 tot en met 25 oktober 2021 stemmen op deelnemende verenigingen en stichtingen. Ieder lid krijgt 3 stemmen die mogen worden verdeeld onder verenigingen en stichtingen. Stemmen kan via de Rabo App en de website van de Rabobank.

Stichting Oudejaars Crossloop Vorden en Zwembad In De Dennen hopen op veel stemmen. Zie voor verdere informatie de websites. 


oudejaarscrossloop.nl

zwembad-indedennen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden