Uit handen van John en Monique van der Voort ontvingen (v.l.n.r.) Frank Woltjer, Jan Willem Krijt en Frank Woltjer van Ratti-Socii en Leo Kamphuis en Jarno Messing (Velocitas) de eerste exemplaren van het verzamelalbum. Foto: Jan Hendriksen

Uit handen van John en Monique van der Voort ontvingen (v.l.n.r.) Frank Woltjer, Jan Willem Krijt en Frank Woltjer van Ratti-Socii en Leo Kamphuis en Jarno Messing (Velocitas) de eerste exemplaren van het verzamelalbum. Foto: Jan Hendriksen

Ratti-Socii, Velocitas en Dash kunnen zichzelf en elkaar sparen

Algemeen

Coop Vorden presenteert ‘Verzamelalbum 2021-2022‘

Door Jan Hendriksen

VORDEN - “Het is geweldig een album te hebben waarin we onszelf kunnen  sparen.” Dat schrijft voorzitter Rein Bruinsma van volleybalvereniging Dash in het verzamelalbum 2021-2022 van Coop Vorden, dat gevuld kan worden met plaatjes van de leden van Dash, zaalvoetbalvereniging Velocitas en voetbalverenigingen Ratti en Socii.

Vol trots toonde Sjoerd Meijerink het ‘Verzamelalbum 2021-2022 ‘dat hij zojuist uit handen van de jeugdbestuursleden Frank Woltjer en Jan Willem Krijt van voetbalvereniging Ratti-Socii had ontvangen. De 13-jarige Sjoerd staat voorop het album en is één van de jeugdspelers van de gecombineerde zes jeugdelftallen van beide voetbalverenigingen in het album dat Coop van der Voort Vorden vrijdagavond presenteerde.

Herinnering
Wie droomt er nu niet van om zichzelf op een plaatje te hebben en alle teamgenoten en andere teams van de eigen club te kunnen sparen. Met dit album heeft men echt een collectors item in handen. Het wordt bovendien een mooie herinnering aan de tijd bij de vereniging om later nog eens terug te kijken met wie men toen in een team speelde.
John en Monique van der Voort van Coop Vorden gaven vrijdagavond de kick-off van het mooie verzamelboek waarin de jeugdleden van de voetbalverenigingen Ratti (Kranenburg) en Socii (Wichmond) en de leden van zaalvoetbalvereniging Velocitas en volleybalvereniging Dash een plekje kregen. Een deel van de jeugdleden van de clubs stond vrijdagavond te trappelen om het album in ontvangst te nemen. En natuurlijk te showen.
Na maanden van voorbereidingen was dan eindelijk het resultaat te bewonderen. De inspanningen van John en Monique van der Voort en de coördinatoren van de verenigingen werden beloond. Het was namelijk een enorme klus om alle spelers en begeleiders op de foto te krijgen met de juiste namen er bij. John en Monique van der Voort zijn erg blij met het boek en met de enthousiasme van de clubs. “Samen hebben we iets moois gemaakt. Het is echt een album geworden dat iedereen wil bewaren voor later. We hebben de supermarkt aangekleed met de materialen van deze actie en alles staat in het teken van de clubkleuren”, aldus John tijdens de presentatie.

Elkaar weer leren kennen
Vol trots schreef voorzitter Rein Bruinsma van volleybalvereniging Dash een voorwoord in het album. “Het is geweldig dat wij nu een Dash-album hebben waarin we onszelf kunnen sparen. De afgelopen tijd stond alles in het teken van corona en wij hebben elkaar veel te weinig gezien. Hoe mooi is het dan dat wij in samenwerking met Coop dit album hebben kunnen maken. De symboliek is dat ons de laatste tijd weinig ‘bespaard’ is gebleven, geen competitie, geen 60 jaar Dash feest, teamavonden via zoom/Teams, lockdown, 1,5 meter regel… Maar nu mogen wij elkaar ‘sparen’! Een wissel in het veld wordt elkaar ‘wisselen’ in zaal B, de nieuwe naam van het sportcafé van sporthal ‘t Jebbink. ‘Heb jij die al? Nee, maar ik heb die al dubbel’. En dit is ook precies waar het om gaat: elkaar weer leren kennen via dit verzamelalbum. We hebben de afgelopen periode geleerd dat er niets gaat boven samen! Samen plezier maken en samen presteren.”

 Mok, poster of sleutelhanger
Tijdens de kick-off kreeg ieder lid zijn eigen persoonlijke boek met alvast wat plaatjes om op gang te komen. Het boek telt ruim 350 plaatjes. Ook kunnen de leden van de vier clubs hun eigen mok, poster of sleutelhanger bestellen via een speciale app, die te vinden is in het verzamelalbum. Wie wil dat nou niet z’n eigen mok, poster of sleutelhanger? De opbrengst hiervan is voor de verenigingen zelf.

Extra plaatjes
Vanaf maandag 18 oktober krijgt men tot en met 12 december bij iedere aankoop van tien euro aan boodschappen bij Coop van der Voort een zakje met vier plaatjes. Daarnaast wordt iedere week een aantal producten aangeboden waarbij de klant een extra setje plaatjes krijgt en waarmee men het album nog snelle kan vol krijgen. Deze artikelen staan in de winkel op een actiekop. Na afloop van de actie komt er ook nog een ruilbeurs. De datum daarvan wordt bekendgemaakt via de facebookpagina van Coop van der Voort Vorden, de websites van de deelnemende clubs en in het Contact.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord