Foto: PR

Elektrische inbouw open haarden voor prachtig gekleurde vlammen

Houtkachels moeten aan steeds meer regels voldoen. De levering van aardgas heeft bovendien in Nederland een onzekere toekomst. Het is dus niet zo vreemd dat steeds meer mensen voor een elektrische sfeerhaard kiezen, die zorgt voor een behaaglijke warmte en een geweldige sfeer. Er zijn verschillende modellen, zodat u altijd een type vindt dat past bij uw woninginrichting. 

Verschillende soorten inbouwhaarden met vlameffect

Elektrische inbouw sfeerhaarden hebben geen rookkanaal en zijn verkrijgbaar met of zonder metalen kader rond het glas. Deze sierlijke haarden zijn in alle soorten wanden en schouwen in te bouwen. Er zijn haarden om in te bouwen of op te hangen in uw slaapkamer of living. U plaatst ze bijvoorbeeld boven uw dressoir of bankstel. Cinewall haarden voor een televisiewand kunt u gerust aanbrengen onder de televisie. Daarnaast is het ook mogelijk om uw houthaard een nieuw aanzien te geven met behulp van een inzethaard. De energiezuinige elektrische haarden zorgen dankzij de vlameffecten voor een warme sfeer en zijn veilig voor kinderen en huisdieren.

Elektrische haarden met diverse kleurmogelijkheden

Inbouwhaarden staan bekend om hun mooie vlambeeld, zodat u ontspannen kunt genieten van een houtset die realistisch opgloeit. Het vuurbeeld is vaak niet van een echt houtvuur te onderscheiden. Naast hout kunt u ook van andere decoraties gebruik maken in de haard, zoals witte kiezels en kristallen. U stelt zelf de vlamkleuren, bodemkleuren en warmte in met een afstandsbediening of touchbediening in het glas. Het is ook mogelijk om alleen de verlichting aan te doen en geen gebruik te maken van de verwarming. 

Bij De haarden Expert vindt u modellen in diverse maten die zijn toe te passen in televisiewanden en -kasten. Het is ook mogelijk om een haard met een ophangbeugel aan de muur te hangen. U heeft geen afvoerbuizen nodig en de sfeerhaarden zijn ventilatievrij. Wat let u dus om deze sfeermaker in huis te halen? Met uw warme chocomel gaat u voortaan gezellig bij het haardvuur zitten!

Dit artikel wordt u aangeboden door Inbouwhaarden.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden