<p>Kunst in de openbare ruimte: Bilders Folly van Vordens beeldend kunstenaar Floris Brasser. Foto: Frans Corten</p>

Kunst in de openbare ruimte: Bilders Folly van Vordens beeldend kunstenaar Floris Brasser. Foto: Frans Corten

KunstZondagVorden helaas geannuleerd

VORDEN - Hierbij laat voorzitter Willemijn Colenbrander namens het bestuur van de St.KunstInVorden weten dat zij vanwege corona helaas heeft moeten besluiten de KunstZondagVorden van 12 december te annuleren.

Een paar locaties kunnen wel op afspraak worden bezocht, zoals St. De Ezelstal, waar deze maand voor het laatst de solo-tentoonstelling van Gradus Verhaaf te zien is vanwege de recent verschenen bibliografie over zijn leven en werk. Ook het Museum voor Achterhoekse Schilderkunst is te bezoeken. Hier worden onder andere kleurgrafieken van Ank Spronk geëxposeerd. In Galerie Agnes Raben is werk te zien uit stock van verschillende kunstenaars, ook hier is bezichtiging alleen mogelijk op afspraak. Uiteraard is het te proberen om de KZV-ateliers te bezoeken. Neem hiervoor contact op met de kunstenaars.
Geniet verder van kunst in de openbare ruimte, zoals van de Bilders Folly van Vordens beeldend kunstenaar Floris Brasser. Op 5 november werd het project Bilderspad afgesloten met de plaatsing van deze Bilders Folly, een initiatief van de St.KIV. De folly is een compositie van een vijftal geschakelde, verticale elementen en een hommage aan de schilder Bilders. En dé wandeling waar natuur, cultureel erfgoed en hedendaagse kunst samen komen.
Meer informatie over kunst in de openbare ruimte van Vorden/Bronckhorst staat op de website van de gemeente Bronckhorst, Kunstwacht Bronckhorst.


www.kunstinvorden.nl

www.kunstzondagvorden.nl

www.bilderspad.nl 

bronckhorst.kunstwacht.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden