Walk&Talk helpt werkzoekende online

Algemeen

BRONCKHORST - Bibliotheek West-Achterhoek houdt op donderdag 27 januari de volgende Walk&Talk, bestemd voor werkzoekenden. Deze bijeenkomst wordt opnieuw online georganiseerd, via Teams.

Wie op zoek is naar een (volgende) baan en daar wel wat hulp bij kan gebruiken kan zijn voordeel doen met de Walk&Talk-bijeenkomsten. Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden maakt het niet uit hoe lang zij al zoeken, naar wat voor werk ze zoeken of hoe jong of oud ze zijn. Ook mensen die graag anderen helpen zijn zeer welkom.
In deze online Walk&Talk zal Diane Steenbruggen van CoachUnique vertellen hoe de deelnemers hun energie goed in kunnen zetten bij hun zoektocht naar werk. “Je voelt je vermoeid, er komt niets uit je handen, je hebt nergens zin in. Grote kans dat je te maken hebt met energievreters waardoor jouw energie wegloopt. Het zijn vaak kleine dingen die ervoor zorgen dat je energie wegstroomt en je niet lekker in je vel zit. Wil je weten hoe je energievreters kunt vervangen door zaken waar je wél energie van krijgt in je zoektocht naar werk? Sluit dan aan bij deze online Walk&Talk en laat je informeren en inspireren door Diane Steenbruggen”, aldus de organisatoren.
De bijeenkomst duurt van 10 tot 11 uur en deelname is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden kan door in te schrijven via de agenda op de website van de bieb, door te mailen naar m.luiten@bibliotheekwestachterhoek.nl of te bellen naar de klantenservice: 0314-333445. Men krijgt dan een mail met een uitnodiging voor de Teams-bijeenkomst.


bibliotheekwestachterhoek.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord