Afbeelding

Programma Vordense Zomerfeesten rond en voorverkoop gestart

Cultuur

VORDEN - Het eerste programma voor de Vordense Zomerfeesten (22 t/m 24 juli 2022 op de Kasteelweide Vorden) nieuwe stijl is rond en de voorverkoop is voor de vrijdag- en zaterdagavond is inmiddels gestart via de boekingssite www.avondje-uit.com.

Op de vrijdagavond wordt afgetrapt met het Stuiterbal in de feesttent met onder meer JetSet Live. Deze band staat garant voor een energieke, interactieve en trendy show met mash-up en medleys. Outfits, uitstraling en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd, met een eigen lichtshow en knallende shooters. Naast JetSet Live zullen deze avond ook DJ TiTom en zanger Orlando op de Vordense planken staan. Moombahton, house, après ski of andere stijlen? DJ TiTom draait zijn hand er niet voor om. Op deze avond zal ook zanger Orlando zijn opwachting maken, deze Nederlandse volkszanger met Surinaamse roots is zijn carrière begonnen in de plaatselijke voetbalkantine met hits van onder meer Django Wagner, André Hazes en Bouke. Met inmiddels ook al eigen werk zijn grote discotheken en feesttenten ook al bekend terrein voor hem. 

Op de zaterdagavond kan het publiek genieten van de bekende Vordense rockband Kasbendje. Jaren geleden al gestopt maar speciaal voor de vernieuwde zomerfeesten eenmalig weer bij elkaar voor een ongekende avond Vordens Songfestival, jarenlang dé grote publiekstrekker op de Vordense Zomerfeesten en op het BabyBiggenMealBal in de Kranenburg. Wie er dit jaar meedoen? Dat blijft nog een verrassing. 

Ook op zondag is er weer een programma voor ieders wat wils. Rond het middaguur begint het met de Langenberger Musikanten, Egerländer muziek met een hoog feestgehalte. Ook op zondag optredens van alweer een lokaal feestnummer; DJ Mike van Doorn zal de pauzes en de slotset voor zijn rekening nemen. Van Abba tot ZZ Top, geen muziekstijl gaat hij uit de weg. Er mag gedanst worden, graag zelfs. Tussen de zondagse optredens door zal ook zanger Peter Borkes zijn opwachting maken. Ooit finalist bij de soundmixshow en jarenlang drummer en zanger bij KalibeR, nu solo met voornamelijk Duitse schlagers met een hoog feestgehalte. De zondag is voor iedereen vrij toegankelijk.

Tevens vanaf donderdagmiddag 14.00 uur alle dagen kermis en op zondagmiddag door de V.O.V georganiseerde Kindermiddag met onder meer oudhollandse spelen en een survivalbaan. 

Digitale kaartverkoop voor de vrijdag- en zaterdagavond vanaf nu alleen via www.avondje-uit.com te bestellen (vol=vol). Voor meer informatie, zie de sociale kanalen en tag met de hashtag #VZF22.


facebook.com/VordenseZomerfeesten 

instagram.com/vordensezomerfeesten

twitter.com/ZomerfeestenV

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord