Deelnemers van een eerdere reis naar Xanten, met de KunstBus Vorden. Foto: PR
Deelnemers van een eerdere reis naar Xanten, met de KunstBus Vorden. Foto: PR

De KunstBus gaat weer rijden

Cultuur

VORDEN - Na twee jaar gaat de KunstBus weer rijden. Seizoen 2020-2021 werd in zijn geheel afgelast en voor seizoen 2021-2022 ging alleen de septemberhappening naar Schokland door. Maar dat was dan wel een geweldig succes. 

Daarna gingen de theaters weer dicht en moest de commissie KunstBus de deelnemers dat teleurstellende bericht mededelen. Zij laat zich echter niet kisten en heeft voor dit najaar 2022 opnieuw een – weliswaar klein – programma samengesteld:

21 september: De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Deze grootste tropische trekpleister van Europa met een zee van orchideeën uit vele delen van de wereld. Daarnaast zijn er nog diverse andere tuinen en attracties. Deze tocht zal een dagdeel bevatten. Koffie of thee met gebak is bij de prijs inbegrepen.

13 oktober: Muziektheater in Schouwburg Lochem: ‘The Roaring Twenties’ (try out). Een ‘Variété op lachwekkend hoog niveau’. 

De commissie van de KunstBus hoopt dat dit beperkte programma door kan gaan en zij zet zich in voor een vervolg in voorjaar 2023. De KunstBus maakt deel uit van Welzijn Vorden, aanmeldingsformulieren zijn te verkrijgen bij het kantoor van Welzijn en de bibliotheek in het Kulturhus, Raadhuisstraat 6 in Vorden, of te downloaden van de website. Op de knalgele posters - op diverse plekken - staat meer informatie.


welzijnvorden.nl/kunstbus

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord