Belgische pianist Matthieu Idmtal. Foto: PR
Belgische pianist Matthieu Idmtal. Foto: PR

Matthieu Idmtal komt weer naar Vorden

Cultuur

VORDEN – Matthieu Idmtal heeft al eerder, onder grote belangstelling, opgetreden voor publiek van Cultuurfonds Vorden. Hij bewaart er goede herinneringen aan en komt met veel plezier opnieuw voor een concert bij Cultuurfonds Vorden. Dit vindt plaats op zondag 25 september om 15.00 uur in de Westerholtzaal van Kasteel Hackfort in Vorden.

De Belgische pianist Matthieu Idmtal is een gevestigde naam op nationale en internationale podia. Pers en publiek prijzen zijn muzikale persoonlijkheid en zijn uiterst gevoelige interpretaties. Hij is een toonaangevende vertolker van de muziek van Alexander Scriabin. In coronatijd heeft hij de gelegenheid gebruikt om een nieuwe CD op te nemen met werken van Edvard Grieg.

Op het programma staan verschillende werken van Edvard Grieg, waaronder een pianosonate en de Peer Gynt Suite. Verder speelt hij Kinderszenen van Schumann, Impromptu van Chopin en Soiréé de Vienne van Straus/Grunfeld.

Na afloop van het concert kunnen belangstellenden een tafel reserveren bij de Keuken van Hackfort om van een diner te genieten in het Koetshuis. 

Cultuurfonds Vorden heeft als doel het bevorderen van het culturele leven in Vorden en omgeving. Dat doet zij onder andere door het organiseren van lezingen op het gebied van kunst en literatuur, concerten en het samenwerken met andere cultuuraanbieders.


matthieu-idmtal.com

cultuurfondsvorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord