Vlinder, geschilderd door Rikie Dinkelman. Foto: Rikie Dinkelman

Vlinder, geschilderd door Rikie Dinkelman. Foto: Rikie Dinkelman

Rikie Dinkelman exposeert in Kulturhus Ruurlo

Cultuur

RUURLO - Rikie Dinkelman exposeert van 9 december tot en met 1 februari haar schilderijen in het Kulturhus Ruurlo aan de Nieuweweg 5 in Ruurlo. De expositie is gratis te bezichtigen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Rikie Dinkelman, geboren te Nettelhorst (Lochem) op 16 januari 1951, is in 2010 begonnen met schilderlessen bij Riëtte Rietman.
Ze pakte de hobby op uit nieuwsgierigheid en sindsdien schildert ze met groot plezier. Ze kreeg meteen het idee om ermee verder te gaan en de uitdaging aan te gaan om zichzelf hierin verder te ontwikkelen.
Sindsdien heeft Rikie als amateurkunstenaar vele werken gemaakt in verschillende genres. Naar de wens van haar kleinkinderen heeft ze werken gemaakt van hun interesses. Haar eigen interesse ligt vooral bij de natuur met landschappen, vogels, bloemen en vlinders.
Ze werkt uitsluitend met acrylverf.

Exposities
Dinkelman exposeerde eerder in april 2018, tijdens de Kunstroute Lochem. In juni-juli van datzelfde jaar was haar werk te zien bij woonzorglocatie Diessenplas in Holten. Een jaar later was er een expositie van deze amateur-kunstschilder in juli tot september in verzorging/verpleeghuis De Hoge Weide Lochem.

Voor de opening van de expositie in het Kulturhus op 9 december om 16.30 uur wordt men van harte uitgenodigd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord