Jochem van de Bunt, zijn moeder Lida en medewerkster Noa Hartog kregen de afgelopen twee weken tal van complimenten over de nieuwe verkoopwagen. Foto: Jan Hendriksen

Jochem van de Bunt, zijn moeder Lida en medewerkster Noa Hartog kregen de afgelopen twee weken tal van complimenten over de nieuwe verkoopwagen. Foto: Jan Hendriksen

Bakker Jochem pakt het groots aan met nieuwe verkoopwagen

Economie

VORDEN - Al drie jaar is Jochem van de Bunt uit Spakenburg een vertrouwd gezicht op de vrijdagse weekmarkt in Vorden. Vorige week vrijdag stond Bakker Jochem weer op zijn vertrouwde plek, maar nu net als een week eerder met zijn spiksplinternieuwe verkoopwagen.

Door Jan Hendriksen

Jochem van de Bunt kreeg samen met zijn moeder Lida van de Bunt en medewerkster Noa Hartog in de afgelopen twee weken tal van complimenten over de nieuwe verkoopwagen. Zo nieuw dat enkele vaste klanten zelfs dachten dat er een andere bakker op zijn plek stond. Maar niets is minder waar. De nieuwe verkoopwagen is door de pas 21-jarige zelfstandige ondernemer eigenhandig naar zijn eigen ideeën aan de tekentafel ontworpen. De totale lengte van de verkoopwagen bedraagt 9.40 meter en dat wordt tijdens de markt uitgebouwd naar meer dan elf meter. “Op deze wijze kunnen we een nog ruimer assortiment nog beter presenteren”, aldus de jeugdige en enthousiaste ondernemer.
Vijf dagen in de week staan Bakker Jochem en z’n team voor dag en dauw op en rijden ze met de nieuwe verkoopwagen naar een markt om verse producten aan de man te brengen. Het uitgebreide assortiment broden, gebak, banket en koek biedt voor ieder wat wils. Naast de vrijdagmarkt in Vorden ‘draait’ Bakker Jochem markten in Velserbroek (dinsdag), Alkmaar (op woensdagmorgen Ouddorp en op woensdagmiddag De Mare), Utrecht (donderdag) en Alkmaar (zaterdag Hofplein).

Positief
Op de vraag aan de Spakenburger of de markt nog wel toekomst heeft, komt er een overtuigend positief antwoord. “De non-food kramen staan inderdaad behoorlijk onder druk, maar in de food-sector gaat het goed en is er echt nog wel een goede boterham te verdienen. Als je maar zorgt voor een goede kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. We hebben ook nog een webshop waarbij de klanten hun producten kunnen bestellen zodat de boodschappen alvast voor hen klaarliggen. Daarom durfde ik deze investering zonder aarzeling aan”, aldus Jochem die de komende tijd ongetwijfeld met nog meer plezier zijn markten zal draaien.
Meer informatie op de website.


www.bakkerjochem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Noord