Na een grondige renovatie gaan vijf lokale beauty ondernemers starten aan de Zutphenseweg 8. Foto: PR

Na een grondige renovatie gaan vijf lokale beauty ondernemers starten aan de Zutphenseweg 8. Foto: PR

Vijf lokale beauty ondernemers verenigen krachten in vernieuwd pand in Vorden

Economie

VORDEN - Na een renovatieperiode van twee jaar heropent Zutphenseweg 8 in Vorden, en dat met grootschalige verbeteringen. Op zondag 5 november, tijdens een feestelijke opening, zijn alle inwoners van Vorden en omgeving vanaf 14.00 uur van harte welkom om de vernieuwde locatie te bewonderen en dit heuglijke moment te vieren met een hapje en een drankje. Na een grondige renovatie die langer dan twee jaar heeft geduurd, zullen vijf lokale beautyondernemers, die excelleren in de vakgebieden van Hair en Beauty, van start gaan aan de Zutphenseweg 8.

In 2020 viel de huidige eigenaar van het pand, Marc Schmidt, voor de charme van het te koop staande pand aan de Zutphenseweg 8 in Vorden (voorheen bekend als Fashion Corner), en sindsdien is er veel veranderd. Na de aankoop werd allereerst het appartement op de eerste verdieping gerenoveerd, gevolgd door de gevels, en daarna werd begonnen aan de begane grond. Tijdens de renovatie heeft Schmidt zich ingespannen om zoveel mogelijk originele details van het pand terug te brengen, waarbij hij gebruikmaakte van de documentatie van het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers. Deze originele details zijn ook in het interieur terug te vinden. Bovendien ontdekte hij dat het pand voor het eerst werd vermeld in het archief in 1816, een jaartal dat nu prijkt op de zijgevel van het pand.

In februari van dit jaar diende Danielle van Emous zich aan als huurder voor het appartement op de eerste verdieping. Het werd al snel duidelijk dat de ondergelegen winkelruimte een uitstekende gelegenheid bood om met haar kapsalon ‘Pure Hair By Daan’ een volgende stap te zetten in haar ondernemersavontuur. Toen bleek dat het pand van 200 m2 iets te groot was voor alleen een kapsalon, bundelden van Emous en Schmidt hun krachten en ontwikkelden ze een nieuwe formule. 

Naast de kapsalon kunnen klanten hier nu ook terecht voor diverse beautybehandelingen en producten. Iris Ink (brow styling en wimperextensions), Je Haar Boutique (haarvolume en verlenging), Totalcare by Demi (pedicure, nagelstylist en BIAB), en ook Pedicurepraktijk Vorden hebben hun intrek genomen in een van de fraaie nieuwe behandelkamers. De samenwerking tussen deze beautyprofessionals zal zorgen voor een totaalservice en kwaliteit binnen dit prachtige pand. Hoe handig is het wanneer je na je kappersafspraak meteen door kunt naar de pedicure of nagelstyliste?

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Noord