Onder het genot van een drankje of een hamburger van de plaatselijke slager, bleef het na het fietsen van 'Linde trapt deur' nog lang gezellig. Foto: PR

Onder het genot van een drankje of een hamburger van de plaatselijke slager, bleef het na het fietsen van 'Linde trapt deur' nog lang gezellig. Foto: PR

Tweede editie ‘Linde trapt deur’ groot succes

Maatschappij

LINDE - Ondanks het twijfelachtige weer meldden zich op zondag 31 juli zo’n 130 deelnemers bij de Lindesche Molen. Zij begonnen daar aan de tweede editie van de fietstocht ‘Linde trapt deur’. 

De routecommissie van Vereniging Volksfeest Linde had een circa 28 kilometer lange tocht uitgezet die vanuit Linde via Delden, Hengelo, ’t Zelle finishte bij boerderij ‘Leopoldhoeve’ van de familie Bosch aan de Kostedeweg. Halverwege was er een stop bij de Wijnboerderij aan de Koningsweg te Hengelo. Hier konden de deelnemers de inwendige mens versterken en een tiental rebussen oplossen. Wie dit goed had gedaan vond tien bekende Lindese boerderijnamen. Bij de finish moest men nog een drietal vragen beantwoorden en drie pijlen op het ‘Rad van Fortuin’ werpen.
Bij de volwassenen werden de spelen gewonnen door Tiny Koning. Bij de jeugd ging de beker naar Zari Eelderink. De formele prijsuitreiking vindt plaats in september tijdens het Lindesfeest. De band ‘Fratzen’ zorgde voor de muzikale omlijsting bij de finish. Het bleek een goede keus van de organisatie. Onder het genot van een drankje en of een hamburger van de plaatselijke slager, bleef het nog lang gezellig.  De organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde editie van ‘Linde trapt deur’.

Op naar het jubileum van Vereniging Volksfeest Linde, over enkele weken. Dan vindt op 16 en 17 september de tweede editie van de verlichtingsroute ‘Linde in ’t Licht’ plaats. Een weekend later, 23, 24 en 25 september, is het traditionele Lindesfeest. Meer informatie hierover binnenkort in Contact Bronckhorst, op de facebookpagina en op de website.


www.lindesfeest.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant