Het team van de Clédingkantine. Foto: PR

Het team van de Clédingkantine. Foto: PR

De ClédingkanTine

Maatschappij

HENGELO - Donderdag 15 september van 09.00 tot 10.00 en vrijdag 16 september van 18.00 tot 19.00 is de nummerverkoop van De ClédingkanTine bij Zwembad Het Elderink aan de Elderinkweg 1 in Hengelo.

Wie herkent niet een overvolle kledingkast, waar kleding hangt dat niet meer wordt gedragen. Verkopen kan via de ClédingkanTine. Kom een verkoopnummer halen bij de ClédingkanTine en breng je kleding in. Voor 2 euro zijn 24 prijsstickers te koop om je kleding zelf thuis te prijzen. De dames van de Cledingkantine richten voor een dag een pop-up winkel in en zij verkopen de ingeleverde kleding.
Voor deze beurs mag zomerkleding vanaf maat 176 / S en alle grotere maten hierboven worden gebracht, en schoenen, tassen en riemen zijn ook van harte welkom.
Kleding inleveren kan op woensdag 28 september tussen 18.00 en 18.30 uur. Op vrijdag 30 september tussen 11.00 en 12.00 haal je het restant kleding en de envelop met verdienste op.
29 september is de dag van de beurs, een heuse winkel waar je rustig kunt snuffelen, passen en er is zelfs aan een kopje koffie of thee met wat lekkers gedacht.
Lijkt het je leuk om te komen helpen? Stuur dan een berichtje naar: info@cledingkantine.nl of stuur een berichtje via onze FB pagina.
De Tiener/ Damesbeurs is op donderdag 29 september van 11.00 tot 18.00 uur, Locatie: Zwembad Het Elderink


www.cledingkantine.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant