V.l.n.r. Bennie en Elly Lebbink, voorzitter Bertus Nijenhuis en Jan ten Brinke. Foto: PR

V.l.n.r. Bennie en Elly Lebbink, voorzitter Bertus Nijenhuis en Jan ten Brinke. Foto: PR

Jan ten Brinke en Bennie Lebbink 25 jaar EHBO-vrijwilliger

Maatschappij

VORDEN - Ze behoren tot de actiefste en trouwste leden van de EHBO Vorden: Jan ten Brinke en Bennie Lebbink. De twee Vordenaren werden woensdagavond 15 maart tijdens de algemene ledenvergadering in het Kulturhuis door voorzitter Bertus Nijenhuis in het zonnetje gezet voor hun 25-jarig lidmaatschap. Jan ten Brinke kreeg uit de handen van de voorzitter een pen met inscriptie en een bos bloemen en Bennie Lebbink een pen met inscriptie en zijn vrouw Elly een bos bloemen.

De voorzitter bedankte de twee leden voor de vele actieve jaren voor de EHBO-vereniging. De 64-jarige Jan ten Brinke en de 71-jarige Bennie Lebbink hebben in Vorden menig evenement bezocht als EHBO’er of als verkeersregelaar. Er is geen evenement waaraan ze geen medewerking hebben verleend. Tevens coördineert Bennie Lebbink al jaren de vrijwilligers voor de diverse evenementen en is hij tevens penningmeester van de vereniging.
“We hopen dat jonge vrijwilligers zich aangesproken voelen om zich in te zetten voor de medemens en lid willen worden van de EHBO-vereniging Vorden. Jonge aanwas is namelijk zeer welkom”, aldus voorzitter Bertus Nijenhuis tijdens de huldiging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord