De donaties komen ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Kamuli (Oeganda). Foto: Cordaid

De donaties komen ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Kamuli (Oeganda). Foto: Cordaid

Sam’s Kledingactie voor mensen in nood

Maatschappij

VORDEN/KRANENBURG – Op zaterdag 23 september van 10.00 tot 12.00 uur is bij de Christus Koningkerk aan Het Jebbink 8 in Vorden en bij het Heiligenbeeldenmuseum aan de Ruurloseweg 101 in Kranenburg een inleverpunt voor ‘Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood’.

Onderwijs
Het is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving: het krijgen van kwalitatief goed onderwijs. De beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op het creëren van een betere toekomst en te ontsnappen aan de armoedecirkel. De donaties komen ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Kamuli (Oeganda).

Wat mag worden ingeleverd
Om bovenstaande doelstelling te bereiken, mag behalve kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken worden ingeleverd. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. De vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.


www.samskledingactie.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord