Harmonie Vorden. Foto: Rob Schmitz

Harmonie Vorden. Foto: Rob Schmitz

Slaatjesactie Harmonie Vorden dit jaar op zaterdag 7 oktober

Maatschappij

VORDEN - Zaterdag 7 oktober organiseert Harmonie Vorden weer traditiegetrouw de actie met huisgemaakte slaatjes. Vele vrijwilligers helpen bij het plakken van stickers, snijden van groenten, het huis-aan-huis verkopen en diegenen die ’s nachts al beginnen met het maken van de slaatjes. Ook dit jaar wederom in samenwerking met De Herberg Vorden.

De verkopers zullen vanaf 9.00 uur ’s ochtends beginnen met het venten van de slaatjes. De leden van Harmonie Vorden doen hun best om heel Vorden langs de deuren te gaan, maar helaas lukt dit met name in het buitengebied niet altijd.

Wie verzekerd wil zijn van een slaatje, maar geen tijd heeft om te wachten op de verkopers, of niet zeker weet of er een verkoper bij hun adres in het buitengebied langskomt, kan terecht bij het vaste verkooppunt bij De Herberg. Daar is wel het motto: ‘zolang de voorraad strekt’. Wil je deze lekkernij absoluut niet missen? Dan is het ook mogelijk om te bestellen via www.harmonievorden.nl door het bestelformulier in te vullen.

De bestelling kan tot uiterlijk donderdag 5 oktober 18.00 uur doorgegeven worden. Betalen kan bij bezorging op zaterdag 7 oktober, een slaatje kost 5 euro en kan zowel contant als via een QR-code betaald worden. Bezorging is tot 13.00 uur.

Harmonie Vorden gebruikt de opbrengst van de slaatjesactie voor de aanschaf van instrumenten, bladmuziek en de opleiding van leerlingen. Op deze manier kan de vereniging actief blijven deelnemen aan het dorpsleven in en rondom Vorden. En actief is de vereniging! Benieuwd? Neem eens een kijkje op de site.


harmonievorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord