Harmonie Vorden in actie tijdens het Oranjefeest op kasteel De Wildenborch. Foto: Achterhoekfoto.nl/Johan Braakman

Harmonie Vorden in actie tijdens het Oranjefeest op kasteel De Wildenborch. Foto: Achterhoekfoto.nl/Johan Braakman

Harmonie Vorden doet met klankkleur mee aan Rabo ClubSupport

Muziek

VORDEN - Goed voor de club én geweldig voor de samenleving! Harmonie Vorden is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar elke donderdagavond mensen samenkomen in het Kulturhus, waar iedereen elkaar kent, je jezelf kunt zijn en met elkaar muziek kunt maken. Kortom: onmisbaar in de samenleving!

Harmonie Vorden is een mooi en groot orkest, er is veel klankkleur aanwezig. Dat wil zeggen, diverse verschillende soorten instrumenten met ieder een eigen klank. De afgelopen jaren stond de actie van Rabo ClubSupport in het teken van de jeugd, maar dit jaar gaat de aandacht naar iets heel speciaals! Namelijk een bijzonder instrument.
Je hebt ze in diverse soorten en maten en dit instrument is de grootste in zijn soort. De klank van een extra basklarinet is zeer welkom én nog belangrijker, er is iemand in het orkest die de stap wil en kan maken. Doe jij mee om deze extra klank te realiseren?
Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij ons met het vervullen van deze wens?
Als Rabobank lid kun jij bepalen welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club en geweldig voor Vorden. Stemmen kan van 5 tot en met 27 september 2022.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant