Deutsche Party met 'Die Slingertaler'. Foto: PR
Deutsche Party met 'Die Slingertaler'. Foto: PR

‘Die Slingertaler’ geven Deutsche Party in Kulturhus

Muziek

VORDEN - De liefhebbers hebben er even op moeten wachten maar op zondagmiddag  9 oktober kan de Deutsche Party met Die Slingertaler dan toch echt doorgaan. Het repertoire van dit orkest is meer dan genoeg om een sfeervol Duits feestje te bouwen met de Alpenländische Volksmusik, een combinatie van Oberkrainermuziek, Duitstalige volksmuziek en schlagermuziek met nummers van onder meer die Original Oberkrainer, die Klostertaler, die Kastelruhter Spatzen en diverse Schlagerartiesten. De liefhebbers van dit genre begrijpen vast dat het deze middag een meezingfeest der herkenning wordt.

Maar op het programma staat niet alleen Volksmusik. Ook Engelstalige golden oldies, evergreens, Nederlandstalige en dialectnummers worden niet geschuwd. Al met al een muzikaal programma met veel variatie, door Die Slingetaler. De dansvloer is gepoetst voor diegenen die graag met de voetjes van de vloer gaan. Natuurlijk wordt het feest compleet met een drankje en iets lekkers te eten, bier und bratwurst horen zeker bij deze sfeervolle middag.
Het Kulturhus Vorden heeft voor de maand oktober nog meer uitjes geprogrammeerd. Op zaterdagavond 15 oktober staan de band Moonyard en de Olaf Putker Band op het podium. Op zondagmiddag 23 oktober is het weer tijd om de herfstbok te proeven met muziek door de band Verdwaald. En tot slot van deze serie betreed Boh Foi Toch op zaterdagavond 26 november het podium van het Kulturhus.
Entreekaarten voor de Deutsche Party zijn in de voorverkoop à 10 euro te verkrijgen bij Bruna Vorden en het Kulturhus, beide gelegen aan de Raadhuisstraat te Vorden. Dit geldt ook voor de optredens van Moonyard & Olaf Putker band en Boh Foi Toch. Reserveren is ook mogelijk via e-mail: info@dorpscentrumvorden.nl..
Kaarten gekocht voor het afgelaste optreden op 15 maart 2020 zijn geldig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord