Foto: Leila Bunkers
Foto: Leila Bunkers

Harmonie Vorden hoopt op statiegeld en Rabo

Muziek

VORDEN - Het muziekseizoen is weer gestart. Harmonie Vorden timmert zoals altijd flink aan de weg maar kan daarbij een financieel steuntje in de rug goed gebruiken. Gehoopt wordt op een mooie opbrengst van de statiegeldactie bij de Coop en voldoende stemmen bij de actie Rabo Club Support.

De leerlingen hebben de instrumenten weer opgepakt en zijn met de muziekdocenten een nieuwe fase begonnen. Harmonie Vorden is ook betrokken bij het project ‘Blaas je wijs’ dat in Bronckhorst wordt gestart door de muziekverenigingen die aangesloten zijn bij de Bronckhorster Muziek Fedederatie. Volwassenen kunnen in tien lessen gratis en vrijblijvend kennismaken met een muziekinstrument naar keuze. En op zondag 25 september zal Harmonie Vorden ook weer van de partij zijn bij het volksfeest in Linde.
Om alle verenigingsactiviteiten en wensen te kunnen betalen zijn er natuurlijk voldoende inkomsten nodig en daarvoor maakt Harmonie Vorden dankbaar gebruik van diverse acties. Op dit moment loopt de statiegeldflessenactie bij supermarkt Coop Vorden. Familie Van der Voort heeft voor het derde kwartaal de harmonie als goed doel van deze actie. Gehoopt wordt op mooie donaties aan statiegeld. En het gedoneerde bedrag wordt door Coop Vorden ook nog eens verdubbeld.
De Harmonie duimt ook voor een bijdrage vanuit de Rabo Club Support van de Rabobank. Leden van de Rabo kunnen tot en met 27 september hun stem uitbrengen. Met dit bedrag hoopt de vereniging de wens te kunnen vervullen van een klarinettist die graag de overstap wil maken naar een basklarinet. Dat zou voor het orkest een geweldige aanvulling betekenen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord