Kasbendjen tijdens het Vordens Songfestival 2022. Foto: Bami Loeffen

Kasbendjen tijdens het Vordens Songfestival 2022. Foto: Bami Loeffen

Reünie-songfestival, de oefenruimte sessies zaterdag 11 februari 2023 in De Herberg Vorden

Muziek

VORDEN – Zaterdag 11 februari 2023 wordt in De Herberg Vorden het ‘Reünie-songfestival, de oefenruimte sessies’ gehouden. De zaal is open vanaf 20.30 uur.

Een half jaar na het geweldige songfestival op de Vordense zomerfeesten kriebelt er toch weer hier en daar wat. Er bestond onder deelnemers en Kas Bendjen al lang de wens om een soort reünie te houden. Gewoon nog even napraten, ook al is het alweer een half jaar terug.

Met de hele club kunnen ze gelukkig in de zaal van de Herberg terecht. Maar ja, alleen praten is ook al zowat! “Artiesten moeten niet praten, maar zingen en optreden, dat zit in hun bloed!”, riep opperhoofd Hans Krabbenborg. En daar zit wat in…
De reüniemiddag is alleen voor de deelnemers, maar wordt ‘s avonds afgesloten met een openbaar optreden van de deelnemende artiesten van het Songfestival 2022. Hazes is er weer, Shania Twain, Janis Joplin, Aretha Franklin, De Django-boys, ze zijn allemaal terug. Allemaal lokale toppers, nog een allerlaatste keer samen op de planken, in oefenruimte stijl. Dus ongedwongen, met een prettig volume, en zeker met heel veel plezier. Onder de bezielende (bege)leiding van Kas Bendjen en friends. Het mooie is dat iedereen daarbij kan zijn! Dit wordt weer een onvervalst Vordens Muziek Avondje!
Kaarten (maximaal vier kaarten per persoon) vanaf 22 januari 11.00 uur verkrijgbaar bij Cafe de Herberg.

Deelneemster Miranda Jansen tijdens het Vordens Songfestival 2022. Foto: Bami Loeffen
Deelnemer Johnny Addink tijdens het Vordens Songfestival 2022.  Foto: Bami Loeffen
Deelneemster Lianne Leunk. Foto: Archief Kasbendjen

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord