Muzikant Wilma Pastors. Foto: Marion Steur
Muzikant Wilma Pastors. Foto: Marion Steur

Laatste week Klink & Kunst op de Klevenhorst

Muziek

HUMMELO - Op de Klevenhorst is een enorme verscheidenheid aan gedichten, muziek en kunstworkshops te zien (geweest) van eerste paasdag tot en met tweede pinksterdag tijdens de Kunstwandelroute Hummelo. Wat staat er deze laatste week op het programma?

Workshop Zweeds bandweven, vrijdag 26 mei, 14.00 tot 15.30 uur. Ingrid Veenendaal leert je weven met een houten Zweedse bandweefkam. Je weeft zelf een stukje band en kunt er thuis zo mee aan de slag.

Demonstratie Linedancing, zaterdag 27 mei vanaf 14.30 uur. Op alle zaterdagen in mei kun je genieten van de enthousiaste linedance-groep Back Corners uit Hummelo. Kom kijken, je mag gewoon meedoen.

Poëzie en muziek op de Klinkplek, zondag 28 mei, 13.30 tot 15.30 uur. Gedichten van Margót Veldhuizen en Lidwiene Vermeij en muziek van Mario Cannas (Sardijnse fluit) en Rob Wijnands (hobo).

Poëzie en muziek op de Klinkplek, maandag 29 mei, 11.00 tot 13.00 uur. Ankh Gussinklo (gedichten) en Wilma Pastors (gitaar en zang) verzorgen op tweede pinksterdag een vroeg, verstild programma. Ankh dicht veel in streektaal en Wilma speelt bijpassende liedjes.

Jazzklanken van Hot & Sweet van Henny Dokter en kompanen zijn de uitsmijter van Klink & Kunst op de Klevenhorst 2023 op maandag 29 mei van 13.30 tot 15.30 uur in de boerderijschuur.

Op de Klinkplek en in de boerderijschuur kan iedereen aanschuiven. Bij de kunstworkshops is het aantal plekken beperkt en is aanmelden verplicht via langlevekunst@amphion.nl of 0314 37 60 00. Meedoen is gratis.

Bij slecht weer wordt er in de schuur voorgedragen en gemusiceerd, er is altijd de plek voor koffie, thee en wat lekkers. De kunstworkshops vinden plaats in en om de schuur.


www.amphion.nl/samenleving/langlevekunst/klink-kunst-op-de-klevenhorst/

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord