'Blues music on a sunday afternoon' met The Bössels. Foto: Erik Groot Hulze
'Blues music on a sunday afternoon' met The Bössels. Foto: Erik Groot Hulze

Bandjes in het Vordense Kulturhus

Muziek

VORDEN - De zomervakantie bij het Vordense Kulturhus is voorbij. Inmiddels staan de deuren weer open voor vergaderingen, verenigingen die hier hun wekelijkse repetities houden en andere zaken. Naast de vele vaste activiteiten staan er dit najaar weer een tweetal cafémiddagen met live muziek op het programma. Dit wordt al een aantal jaren gedaan en de belangstelling voor deze zondagmiddagen blijft groeien. De cafémiddagen zijn vrij toegankelijk.

Blues music on a sunday afternoon
Zondagmiddag 1 oktober is de aftrap met ‘Blues music on a sunday afternoon’. De band The Bössels, afkomstig uit de regio, speelt een mooie mix van southern rock, blues en blues rock, met nummers van onder andere The Allman Brothers, Rory Gallaghar en Lynyrd Skynyrd. Bij deze band kan men flitsende gitaarsolo’s verwachten. De viermansformatie bestaat uit Tonnie Elferink (drums, backing vocal), Rick Manuel (zang, gitaar), Rob Wielens (gitaar) en Vordenaar Bert ‘Qbus’ van Dijk op bas.

Bockbier en Route 316
Twee weken later op zondagmiddag 15 oktober is de tijd rijp om een bockbiertje te komen proeven. Geen bockbier liefhebber? Natuurlijk is er voor elke bezoeker een passend drankje aan de bar. Bij een gezellige middag rond de bar hoort live muziek met een band die ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan. De coverband Route 316 heeft al vaak bewezen dit voor elkaar te krijgen.

Old Ni-js 
Zaterdagavond 25 november staat de band Old Ni-js op de planken. Ooit begonnen door een aantal leden van de band Normaal als een projectje voor rustiger tijden. Het plezier van samen optreden is altijd gebleven en dus is Old Ni-js nog lang geen oud nieuws. Ferdi Joly, Willem Terhorst, Jan Kolkman en Han Mali schuwen hun muzikale achtergrond niet en zullen zeker nummers van Normaal en Boh Foi Toch de revue laten passeren. Kaarten voor dit optreden 15 euro zijn te bestellen via de site. Daarnaast zijn tijdens de openingsuren van het Kulturhus de kaarten ook daar verkrijgbaar.


oldnijsvorden.eventgoose.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord