Stef Woestenenk. Foto: PR

Stef Woestenenk. Foto: PR

Gravin van Vorden start concertreeks ‘Gravin’s Sunday Sound’

Muziek

VORDEN - Vanaf 2024 presenteert De Gravin van Vorden een nieuwe concertreeks, genaamd Gravin’s Sunday Sound. Elke eerste zondag van de maand, vanaf 16.00 uur, kunnen muziekliefhebbers genieten van live optredens in de feestzaal van De Gravin van Vorden. Deze zaal, voorheen bekend als Hotel Bloemendaal, heeft een rijke geschiedenis van feesten, bruiloften en partijen, en biedt plaats aan ongeveer 60 gasten in een intieme setting die perfect is voor akoestische muziek, zoals die van Stef Woestenenk.

Stef Woestenenk, een bekende muzikant uit Vorden, staat bekend om zijn veelzijdigheid en muzikale talent. Al jarenlang actief in het popcircuit, speelt hij in verschillende bands en projecten door het hele land. Zijn muzikale reis begon met de elpees van zijn ouders, waarna hij zichzelf gitaar leerde spelen en zijn eerste optredens deed. Tegenwoordig is hij een gewaardeerde gitarist en zanger, zowel bij diverse tributebands als bij zijn eigen projecten, zoals Moonyard en Four Eyed Faces.

Naast zijn optredens heeft Stef ook zijn eigen werk uitgebracht, zoals het boek ‘Loepzuiver’ in 2017, en heeft hij recentelijk een reeks podcasts opgenomen over Eric Clapton, waarin hij de verhalen achter de liedjes verkent. Deze podcasts zijn te beluisteren op Spotify. In 2023 toerde hij door Engeland met Charlie Hart, en ook dit jaar heeft hij plannen om samen te werken met Engelse muzikanten.

Op zondag 3 maart zal Stef een speciale set spelen, met een selectie van zijn favoriete nummers van bands als de Rolling Stones, de Beatles, Eric Clapton en The Who, aangevuld met eigen werk. Hij zal de nummers vaak voorzien van interessante anekdotes.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Noord