Buddy & Dianne. Foto: PR
Buddy & Dianne. Foto: PR

Duo Buddy & Dianne treedt op in Theater onder de Molen

Muziek

LINDE - Vrijdagavond 3 mei is er in Theater Onder de Molen een regionale akoestische muziekavond met het Duo Buddy & Dianne uit Lochem en Borculo. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Dit muzikale duo heeft recentelijk hun muzikale horizon verbreed door eigen nummers toe te voegen aan hun repertoire. De nummers zijn te beluisteren op verschillende streamingdiensten, zoals Spotify, en videoclips zijn te vinden op YouTube.

Tot voorheen speelden Buddy & Dianne voornamelijk covers van akoestische (rock)ballads, country-, rock- en popsongs die zij in een nieuw jasje staken. Nu transformeren zij langzaam maar zeker tot eigentijdse singer-songwriters. Het was al lange tijd een wens van hen beiden om eigen nummers te spelen, en de corona-periode waarin optredens niet mogelijk waren, bood de gelegenheid om een eigen repertoire op te bouwen.
Samen met Caspar Falke van de Silvox Studio in Silvolde zijn meerdere nummers opgenomen, die stuk voor stuk persoonlijk en Nederlandstalig zijn en vaak zijn ontstaan aan de keukentafel. De inspiratie voor de liedjes komt voornamelijk uit hun eigen leven of dat van hun naasten. Zo is er ook een nummer opgenomen in het Maleis, als eerbetoon aan Buddy’s Javaanse familie. Met deze nieuwe stap in hun muzikale carrière laten Buddy & Dianne zien dat zij niet alleen kunnen schitteren met covers, maar ook met hun eigen originelere werk. Het belooft een veelbelovende en inspirerende reis te worden voor dit getalenteerde duo.

De toegang bedraagt 12,50 euro, inclusief een gratis kopje koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek. Reserveren kan via de website van Theater Onder de Molen. Spontaan langskomen kan ook.


theateronderdemolen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant