Het speeltoestel bij basisschool De Kraanvogel werd feestelijk in gebruik genomen. Foto: PR
Het speeltoestel bij basisschool De Kraanvogel werd feestelijk in gebruik genomen. Foto: PR

Nieuw speeltoestel op schoolplein De Kraanvogel

Onderwijs

KRANENBURG – Maandag 6 november was het groot feest bij basisschool De Kraanvogel. “We hebben iets heel bijzonders geopend: een spiksplinternieuw speeltoestel op ons schoolplein”, vertelt een enthousiaste directeur Nick Bus. “Het is echt een tof ding om op te spelen!”

“Weet je wat extra leuk is?”, vervolgt de directeur. “Ons speeltoestel staat nu op ons schoolplein, we zijn er heel blij mee. Het is een plek vol avontuur en pret waar lekker gespeeld kan worden.” Tijdens de feestelijke opening bedankte Nick Bus iedereen voor alle hulp. “Het laat zien wat er kan gebeuren als er wordt samengewerkt. Dit coole speeltoestel is er gekomen dankzij de medewerking van veel mensen. Ten eerste willen we onze conciërge en oud-conciërge bedanken. Ze hebben heel hard gewerkt om dit toestel te maken. Zonder hen zou het nooit gelukt zijn. Maar dat is nog niet alles. De mensen van de Werf, de kringloopwinkel in Vorden, hebben ons geholpen met geld. Ook de gemeente Bronckhorst heeft ons gesteund en geld gegeven. Daardoor konden we dit toestel bouwen. En we mogen de lieve mensen in ons eigen dorp Kranenburg niet vergeten. Zij hebben ook geholpen. Dit laat zien hoe sterk onze gemeenschap is en hoe we samenwerken voor onze kinderen.”

De directeur is er trots op dat er zo’n fijn speeltoestel is gekomen. “Daar gaan we nog veel plezier aan beleven! Kom dus naar De Kraanvogel om hiervan te kunnen genieten. Onderwijs gaat bij ons namelijk hand in hand met buiten.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord