Heb jij altijd al in de buitenlucht willen werken

Partnerbijdrage

De leukste banen in de buitenlucht
Heb jij altijd al graag in de buitenlucht willen werken en zoek je een vacature in Groningen?
Dan zit je hier goed. Wij zochten uit wat de leukste vacatures in de buitenlucht zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek of er leuke baan in de buitenlucht tussen zit die jou aanspreekt.

Werken in de bouw
Werken in de bouw is zeer divers. Zo kun je aan de slag als aannemer, metselaar, timmerman en nog veel meer. Je hebt dus een keuze uit verschillende soorten banen. Wel moet je goed met je handen zijn, want als je beschikt over twee linkerhanden, zal je niet ver komen in de bouw. Werken in de bouw doe je niet van 9 tot 5. Elke werkdag is weer anders en je werkt lekker in de buitenlucht. Veel bouwbedrijven zullen vaak een vacature plaatsen op vacaturesites om op zoek te gaan naar nieuw personeel voor in de bouwsector.

Werken als postbezorger
Als postbezorger werk je lekker in de buitenlucht en heb je op een dag ook nog eens veel beweging. En dat komt jouw gezondheid zeker ten goede. Ook kom je onderweg regelmatig in contact met andere mensen. Op maandag wordt er geen post bezorgd, dus in principe ben je dan altijd vrij. Zo hoef je dus nooit te werken op maandag. Dat is toch ideaal?

Hovenier
Als hovenier ben je de hele dag buiten bezig met groen. Denk aan het planten van bloemen, het plaatsen van schuttingen, het leggen van bestrating, het snoeien van bomen en nog veel meer. Zie jij deze klussen wel zitten? Dan is een baan als hovenier zeker iets voor jou.

Werken als beveiliger
Als beveiliger dien je alert te zijn en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel van bijvoorbeeld een event. Je kunt echter ook aan de slag in winkelcentra, op stations of op andere plekken. Als beveiliger ben je veel in de buitenlucht en ontmoet je op bijvoorbeeld festivals veel andere mensen. Daarmee is het niet alleen een leuke baan, maar ook een serieuze job.

Weet jij al welke baan in de buitenlucht het beste bij jou past? Verdiep je eens wat meer in deze verschillende banen en ga eens op zoek naar vacatures voor jouw favoriete baan.

Dit artikel wordt u aangeboden door werkzoeken.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord