Afbeelding
Foto:PR

Op zoek naar leuke elektronische hebbedingetjes?

Partnerbijdrage

Elektronische hebbedingetjes, in de volksmond ook wel gadgets genoemd, zijn razend populair om cadeau te geven. En dan houdt dit niet alleen de bekende en nuttige Apple Watch in met een mooi apple watch bandje, maar ook hele onzinnige gadgets. Gadgets zijn over het algemeen nuttig en in het geval dat ze niet nuttig zijn, zijn ze vaak wel erg leuk. Een gadget is daarom altijd een topcadeau om te geven, of het nu nuttig is of niet. Zomaar enkel bekende en minder bekende gadgets.

Plasma aansteker

Hoewel het aantal rokers sterk daalt, is een aansteker in de buurt hebben altijd handig. Denk aan het aansteken van kaarsen of het fornuis. Maar het nadeel van een aansteker, is dat het gas leeg raakt. Je moet de aansteker weer weggooien of bijvullen met nieuw gas. Dit is niet meer nodig met een plasma aansteker. Dit is een elektrische aansteker die gebruikmaakt van plasmastralen om een ontsteking te bewerkstelligen. Er komt dus geen vlam meer bij kijken. Is de aansteker leeg? Dan laad je hem op en kun je de aansteker weer talloze malen gebruiken. 

De smartwatch

Het meest bekende en meest gegeven gadget is de smartwatch. De smartwatch is ook één van de meest nuttige gadgets die je kunt geven. Er zijn enkele grote merken die een smartwatch hebben uitgebracht, zowel techbedrijven als horlogemerken. De Apple Watch is veruit het meest populair. Deze heeft een dusdanige ontwikkeling achter de rug, dat dit horloge bijna alle functies van een smartphone kan overnemen. Daarnaast is de Apple Watch met hulp van onder andere 123watches persoonlijk maken, door je eigen smartwatch bandje te kiezen. 

Draadloze desinfectiebox

De praktijk wijs uit, dat mensen maar weinig omkijken naar de hygiëne van de smartphone. Op gemiddelde smartphones zitten vaak meer bacteriën dan op een openbaar toilet. Door met een doekje je scherm af te vegen, reinig je de smartphone niet optimaal. De beste manier om nagenoeg alle bacteriën op je smartphone te doden, is door uv-straling te gebruiken. Dit kan met een draadloze desinfectiebox. Hierin leg je ongeveer 30 minuten je smartphone. Nadien is je smartphone op en top schoon en geheel bacterievrij. Overigens kun je ook andere kleine voorwerpen in de desinfectiebox desinfecteren, zoals een bril.

Laser toetsenbord

Je zult niet de enige zijn die moeite heeft om op je telefoon of tablet sms-berichten te typen. Het scherm is vaak klein en je vingers zo dik. Kies daarom voor een laser toetsenbord. Dit apparaatje is tevens een standaard voor je smartphone of tablet, maar projecteert tegelijkertijd een toetsenbord op de tafel. Je typt nu vanaf de laser toetsenbord op je tafel en dit wordt overgebracht naar je smartphone/tablet. Berichten sturen gaat ineens veel sneller en zonder fouten.

Dit artikel wordt u aangeboden door 123watches.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.  

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord