Afbeelding
Foto: PR

Het Schwarzwald, dé E-chopper locatie van Nederland

Partnerbijdrage

De activiteit die op dit moment enorm populair is, dat is het huren van de E-chopper.
De E-Chopper is uitermate veilig en geschikt als gave activiteit voor personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder lawaai te genieten in de bosrijke omgeving en de vogels te horen fluiten. Een ander belangrijk onderwerp tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de particulieren maar ook de bedrijven zullen een bijdrage moeten leveren aan een beter milieu. E-chopper verhuurders zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen uitstoot van schadelijke stoffen hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu. 

Wanneer je de gave E-chopper reserveert, krijg je er een mooie routekaart bij zodat je niets mist van de prachtige omgeving. Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1 of 2 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt rondtoeren. Iedereen die op een E-chopper wil rijden moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs. 


Het Schwarzwald Rijssen is de toplocatie voor het reserveren van de e-chopper. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een grote voorraad E-choppers en een prachtige bosrijke route zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste zijn. Voor meer informatie over de E-chopper tour of andere activiteiten klikt u op de volgende link Het Schwarzwald activiteitencentrum

Beleef’t E-chopper rijden bij Het Schwarzwald!

Dit artikel wordt u aangeboden door Het Schwarzwald. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord