De kleurplaat van ChristenUnie-SGP. Foto: PR

De kleurplaat van ChristenUnie-SGP. Foto: PR

Kleurplaat ChristenUnie-SGP draagt partijprogramma uit

Politiek

BRONCKHORST - ChristenUnie-SGP is een gezinspartij. Zo heeft de fractie Bronckhorst in het kader van de verkiezingscampagne een kleurwedstrijd georganiseerd met op de kleurplaat niet alleen de eerste twee leden van de kieslijst maar ook de speerpunten uit het verkiezingsprogramma. Er is een leuke prijs te winnen. 

Op de kleurplaat is lijsttrekker Dick Ebbers te zien op een elektrische brommer. Frans Evers, de nummer 2, zit op de trekker, onder het motto ‘Dick op de Brekr en Frans op de trekker’. Verder zijn er een erfwindmolen en een tiny house in te kleuren. Hiermee illustreert de partij de speerpunten: bouwen naar behoefte, vóór duurzame keuzes en vóór (agrarische) ondernemers.
Daarnaast heeft een vriendengroep uit Zelhem op zaterdag 26-februari Bronckhorst een stukje schoner gemaakt en mensen aangemoedigd om ChristenUnie-SGP te stemmen. Op vele plekken in Bronckhorst spoten de enthousiaste jongeren met een hogedrukreiniger de leus ‘Samen Verder’ op de stoep. Dick Ebbers kwam een kijkje nemen. Hij hoopt dat veel jongeren die voor het eerst mogen stemmen voor de ChristenUnie-SGP kiezen. Dick: ‘’Wij willen dat jongeren in de toekomst in Bronckhorst kunnen wonen en werken.’.

Enthousiaste jongeren laten zich horen voor hun partij. Foto: Gerbert Hanskamp
De verkiezingsleus wordt op de stoep gespoten. Foto: Gerbert Hanskamp

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant