Afbeelding

Openluchtdienst in ‘Groene Kathedraal’

Religie

VORDEN - Zondag 3 juli is er om 10.00 uur een openluchtdienst in de ‘Groene Kathedraal’ aan de Vordensebosweg achter kasteel Vorden. Een prachtige en mooie locatie. Er zal van alles te beleven zijn voor een ieder van jong tot oud. Zo is er muzikale medewerking van de bekende Vordense band ‘Spirit’ die ook de samenzang zal begeleiden. Ook voor de kinderen en de tieners zal er genoeg te beleven zijn want voor hen zal er een eigen invulling zijn en voor de allerkleinsten is er oppas.

De spreker in deze openluchtviering zal zijn Jurrien ten Brinke uit Apeldoorn en het thema wat centraal zal staan is: ‘Ontvangen door te geven’. Jurrien is getrouwd met Janet, vader van zes kinderen, missionair pionier en sociaal ondernemer. Hij houdt van God en mensen en wil de ander inspireren, een beweging creëren. Van niets iets maken, tijd en talent delen, gericht op verandering van een kwetsbare situatie van de naaste in nood, zowel dichtbij en verder weg. Daarin zit het geluk dat hij gevonden heeft. Delen van vreugde, weggeven maakt rijker. Gods onvoorwaardelijke liefde is de bron waaruit hij leeft en geeft. Hij is ervan overtuigd dat elk schepsel liefde zoekt. Heeft zelf hulp geboden op Lesbos. Hij startte de ‘Oldschool’ in Apeldoorn, een oud schoolgebouw waar een aantal sociale activiteiten plaats vinden, mensen tijdelijk kunnen wonen, een buurtcafé is en een zorgboerderij. Kortom Jurrien heeft genoeg te vertellen.

Er zijn stoelen aanwezig en na afloop zal er koffie en thee geschonken worden en voor de kinderen is er limonade. En als het technisch allemaal meezit zal deze openluchtdienst ook rechtstreeks te volgen zijn via de livestream van de Dorpskerk www.pgvorden.nl/Thuis meevieren en het is ook mogelijk om op een later moment de dienst te volgen. Mocht er op deze ochtend regen vallen dan wordt de openluchtdienst verplaatst naar de Dorpskerk. Iedereen is van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant