Kampioen Fleming (l) bekijkt de Kampioensbeker, rechts voorzitter Johan Besselink. Foto: Op Goed Geluk
Kampioen Fleming (l) bekijkt de Kampioensbeker, rechts voorzitter Johan Besselink. Foto: Op Goed Geluk

‘Op Goed Geluk’ eert biljarters

Sport

VORDEN - Maandagmorgen 2 mei sloot de Seniorenbiljartvereniging ‘Op goed Geluk’ het seizoen 2021-2022 af bij Café Uenk.

Nadat wegens corona in het voorgaande seizoen ‘20-‘21 slechts drie wedstrijden plaats vonden, konden er in 2021-2022 toch 21 van de 30 wedstrijdronden gespeeld worden. Voorzitter John Besselink kon tegen 10.00 uur alle leden welkom heten nadat er dus enkele jaren met hindernissen was gespeeld. De mensen van Café Uenk werden bedankt voor hun gastvrijheid, waarvan de vereniging ook volgend jaar weer gebruik kan maken. Ook werd lid Harry Lichtenberg gefeliciteerd wegens zijn Koninklijke Onderscheiding voor velerlei vrijwilligerswerk.

De kampioensbeker kon Besselink uitreiken aan Henk Fleming, die met liefst 207 van de maximaal te behalen 221 punten de eindranglijst aanvoerde. De tweede prijs was voor Marinus Pater en Wim Althusius kwam de derde prijs toe. Zij ontvingen een beker en een fles wijn. De poedelprijs werd uitgereikt aan John Besselink die de meeste poedels (= missers) had laten noteren.

Na de officiële handelingen werden er onder het genot van een hapje en een drankje nog enkele ronden ‘potbiljarten’ gespeeld, georganiseerd door penningmeester Karel Kuipers. Het nieuwe seizoen ‘22-’23 begint op 29 augustus met de ledenvergadering.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord