Bart Voskamp en de dames. Foto: Remco Heijink

Bart Voskamp en de dames. Foto: Remco Heijink

Dames VRTC krijgen clinic van oud-profrenner Bart Voskamp

Sport

VORDEN - De damesgroep van de Vordense Rijwiel Toerclub ‘de Achtkastelenrijders’ heeft onlangs kunnen genieten van een leerzame en leuke clinic van oud profwielrenner Bart Voskamp. Hij boekte etappezeges in verschillende ronden en is/was een sterk tijdrijder.

Op de Varsselring werd aandacht besteed aan het bochtenwerk, zowel linksom als rechtsom. Op het open veld werd gekeken waar je zo efficiënt mogelijk in het wiel fietst bij wisselende omstandigheden. Het waaierfietsen hadden de dames snel onder de knie. De liefhebbers konden aan het eind nog even een finale rijden, vol gas achter Bart Voskamp aan, hoe gaaf was dat. In korte tijd werd er veel geleerd en de dames konden terugkijken op een geslaagde en gezellige sportavond.
De damesgroep van de VRTC is een diverse groep en telt momenteel 25 meiden/dames, variërend van begin 20 tot boven de 50. Van beginnend fietser tot leden met meer kilometers op de teller. Iedereen is welkom en de groep hanteert het motto ‘Samen uit, samen thuis’. Er wordt getraind op de maandagavond. Wie het leuk lijkt om een keer mee te fietsen kan informatie vinden op de website of bellen met Mariëlle Klein Brinke, tel. 06-20985589.


www.vrtcvorden.nl

De dames op de Varsselring. Foto: Mariëlle Klein Brinke

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant