Spannende wedstrijd tijdens schoolhandbaltoernooi. Foto: Karin ten Heggeler
Spannende wedstrijd tijdens schoolhandbaltoernooi. Foto: Karin ten Heggeler

Schoolhandbaltoernooi groep 5/6

Sport

HENGELO/VORDEN - Vrijdag 18 november heeft het eerste schoolhandbaltoernooi van dit seizoen plaatsgevonden. De basisschooljeugd uit de groepen 5 en 6 mochten dit seizoen het spits afbijten in Sporthal de Kamp, te Hengelo. Verschillende teams uit onder andere Hengelo en Vorden namen deel aan dit sportieve toernooi.

Er werd op het scherpst van de snede gespeeld en voor iedere bal werd gestreden. In de kruisfinales waren drie teams van basisschool de Leer vertegenwoordigd en school Bekveld maakte het kwartet compleet. Na twee spannende wedstrijden mochten team Mega Mindy en De Leertoppertjes, allebei van De Leer, gaan strijden voor de bovenste plaatsen. In een bloedstollende finale trokken de jongens en meiden van Mega Mindy uiteindelijk aan het langste eind en met een 2-1 overwinning mochten zij zich de winnaar van het schoolhandbaltoernooi voor groep 5/6 noemen! School Bekveld heeft een verdienstelijke derde plek behaald.

In 2023 zullen er ook voor de groepen 3/4 en voor 7/8 nog toernooien gaan plaatsvinden. De data worden te zijner tijd bekend gemaakt. Ben je naar aanleiding van het toernooi enthousiast geworden voor de handbalsport of wil je nu al beginnen met oefenen voor de andere toernooien? Kom dan gerust meetrainen! Dit kan onder andere op de vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur in Sporthal de Kamp, Sarinkkamp 7, Hengelo.


info@svquintus.nl

Nikki Jaaltink, 06-37555228

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord