Ratti-Socii JO19 kampioen. Op de foto ontbreken Gijs van Hoogendoorn, Sem Giezen en Dominic Raggers. Foto: Archief Ratti
Ratti-Socii JO19 kampioen. Op de foto ontbreken Gijs van Hoogendoorn, Sem Giezen en Dominic Raggers. Foto: Archief Ratti

Ratti-Socii JO19 viert kampioenschap

Sport

VORDEN - In de tweede fase van de voetbalcompetitie was de JO19 van Ratti-Socii met vijf andere teams ingedeeld in een poule. Met nog één wedstrijd voor de boeg stonden de mannen vijf punten voor op de nummer twee (Vorden JO19-2), dat nog twee wedstrijden moest spelen.

Helaas konden al die laatste wedstrijden vanwege een vorstperiode in december niet doorgaan. Nu de derde fase van de competitie gaat beginnen, is duidelijk dat de afgelaste wedstrijden niet meer worden ingehaald.
De JO19 is daarom zo vrij geweest zichzelf toch maar kampioen te noemen en een bijpassend feestje te vieren. Binnen SSA Ratti-Socii bevestigt men dit maar al te graag en ziet men de JO19 als een volwaardig lijstaanvoerder.
Het team speelt overigens al jaren in een vrijwel ongewijzigde samenstelling onder de bezielende leiding van trainer Robert Ruiterkamp en met vaste assistentie van Jeroen ten Have. De onderlinge verstandhoudingen in de groep zijn geweldig en dit kampioenschap wordt dan ook gezien als een terechte beloning voor een langdurige gezamenlijke inspanning. Bovendien beloven de prestaties van dit JO19-elftal een goede doorstroming naar de hoogste seniorenelftallen mogelijk te maken. De besturen van Ratti en Socii kijken er dan ook met gepaste trots naar!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord