VRTC-ers onderweg. Eigen archieffoto
VRTC-ers onderweg. Eigen archieffoto

VRTC de 8 Kastelenrijders gaan de hoogte in

Sport

VORDEN - Zondag 19 maart houdt de VRTC de 8 Kastelenrijders uit Vorden weer haar jaarlijkse Lentetocht voor toerfietsers. Men kan een keuze maken uit een route van 80 of 110 kilometer. 

De 80 kilometer is uitgepijld maar ook via GPX te fietsen, de 110 km enkel via GPX. De bestanden zijn via voorinschrijving te verkrijgen (via Fietssport.nl). Ook deze keer gaat de route weer richting de Veluwezoom en de Posbank.  Er is voor de liefhebber dus weer flink wat klimwerk. De verzorgingspost is wederom bij het clubhuis van SC de Veluwezoom in Velp.

De 80 kilometer route gaat via Doesburg richting van het paviljoen op de Posbank. Na de Zijpenberg gaat het richting de verzorgingspost in Velp. Daarna via het Schaapsallee richting Laag Soeren om dan via Cortenoever weer naar Vorden te fietsen. Start tussen 08.30 en 10.00 uur bij De Herberg, Dorpsstraat 10 in Vorden.

De 110 kilometer tocht is een must voor de fanatieke toerfietser. Een gedeelte van de tocht loopt gelijk aan de 80 km., maar na de verzorgingspost begint voor deze groep het echte klimwerk, om uiteindelijk weer in Vorden te arriveren. Met deze hoogtemeters (totaal 750) is deze tocht een ideale voorbereiding voor de Ronde van Vlaanderen, de Amstel Gold Race of Limburgs Mooiste. Start tussen 08.30 en 10.00 uur bij De Herberg.


vrtcvorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Noord