Leden van de VRTC onderweg op hun tocht. Foto: Henk Nijhof

Leden van de VRTC onderweg op hun tocht. Foto: Henk Nijhof

VRTC laat fietsers genieten van Lentetocht

Sport

VORDEN - Onder ideale weersomstandigheden hebben afgelopen zondag 19 maart ruim 250 wielrenners kunnen genieten van de Lentetocht, die VRTC de 8 Kastelenrijders had georganiseerd.

Het duurde even voordat de zon zich liet zien maar toen waren de deelnemers al vertrokken bij De Herberg in Vorden voor hun 80 of 110 kilometer lange rit. Het was prachtig fietsen door het Achterhoekse coulisselandschap, over de Posbank en de Veluwezoom. Bij de verzorgingspost, in het clubhuis van Sportclub Veluwezoom, genoten de deelnemers onder een heerlijk zonnetje van koffie en appeltaart op het terras. De 110 kilometer had daarna nog enkele flinke klimmetjes in Arnhem Noord voor de boeg, maar voor de 80 kilometer-rijders ging het van daaruit via Cortenoever weer richting Vorden .
Van de deelnemers ontving de VRTC vele complimenten voor de goed georganiseerde rit door een prachtige omgeving. Al met al kan de organisatie terugkijken op een geslaagde fietsochtend. Met veel dank voor alle leden die hebben geholpen en de sponsors Bleumink en Electro World Klein Brinke voor het beschikbaar stellen van de servicebussen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant