Ratti-Socii 4 met nieuwe shirts, shorts en kousen. Foto: Marcel Dekkers

Ratti-Socii 4 met nieuwe shirts, shorts en kousen. Foto: Marcel Dekkers

Jeroen Bleumink steekt Ratti-Socii 4 compleet in het nieuw

Sport

WICHMOND - Op zondag 11 november werd het vierde elftal van Ratti-Socii in het nieuw gestoken. Hoveniers en bestratingsbedrijf Jeroen Bleumink is al meer dan twintig jaar trouwe sponsor van het (nu) 40+ elftal van Ratti-Socii 4 en was nu ook weer bereid gevonden om de heren van nieuwe teamkleding te voorzien.

Na eerst samen van een stevig ontbijt te hebben genoten mochten de spelers de kleedkamer opzoeken en werden de nieuwe tenues uitgereikt. Nadat iedereen voorzien was van shirt, short en kousen volgde als kers op taart ook nog een nieuw trainingspak voor iedereen. Ook de teammanagers werden verwend met een Trainingspak en een lekkere warme coachjas.

Daarna volgenden er natuurlijk de gebruikelijke foto momentjes: bovenste rij (v.l.n.r.) Richard ten Pas, Jasper Klunder, Marc Stevens en Robert Mennings; middelste rij (v.l.n.r.) Jeroen Bleumink (sponsor), Ivo Eijkelkamp (teammanager), Raymond Lichtenberg (team scheidsrechter), Stefan Groot Nuelend, Erwin Weenk, Koen Oosterlaken, Reinier Hendriksen, Marek Oosterlaken en Marcel Dekkers (Teammanager); onderste rij (v.l.n.r.) Arjan Wiggers, Mario Roelvink, Aad Althof, Erik Hoopman, Twan ten Have, Mathijs Nijhof en Sander Roelvink.

Sponsor Jeroen Bleumink werd voor deze geste natuurlijk veelvuldig bedankt. Namens de vereniging werd Jeroen een cadeau aangeboden. Spelers en leiders waren erg in hun nopjes met deze sponsoring en ook zij boden Jeroen een cadeau aan als blijk van waardering voor dit prachtig mooie gebaar!

Er moest die ochtend uiteraard ook nog gevoetbald worden, uiteindelijk werd er om 11.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd tegen KSV 5 uit Vragender. Tot aan de rust konden ze tegenstander op 0-0 houden. Zo halverwege de tweede helft begon bij de meesten het stevige ontbijt op te breken, waarschijnlijk zaten er wat gaten in kaas want na de 0-1 volgde een snelle 0-2 en werd het uiteindelijk een ietwat geflatteerde 0-5. De derde helft is net zo belangrijk als de eerste en de tweede helft en deze werd dan ook ruimschoots gewonnen.

Ratti-Socii 4 compleet in nieuw trainingspak. Foto: Marcel Dekkers

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant