De organisatie van Wichmond Open kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi. Foto: Organisatie Wichmond open
De organisatie van Wichmond Open kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi. Foto: Organisatie Wichmond open

Wichmond Open tennistoernooi trekt 160 deelnemers

Sport

WICHMOND - Met 160 deelnemers uit de hele regio was het tennistoernooi Wichmond Open weer een doorslaand succes. Winnaars in de hoogste klasse (gemengd dubbel 5) werden Ryan Krimp en Jolanda Hogenkamp van tennisvereniging Welgelegen in Warnsveld.

“We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi met prachtige partijen tennis”, zegt een tevreden Carolien ter Linden, die samen met Annemieke Mulderij, Robbie Bouwmeister en Arend-Jan Groot Jebbink het Wichmond Open voor de zesde keer organiseerde.
De 160 deelnemers kwamen van veertien tennisclubs uit de hele regio: van Deventer tot Doetinchem en van Voorst tot Ruurlo. Ter Linden: “We hebben geluk gehad met het weer. Ondanks de regenbuien, konden alle partijen gewoon doorgaan. Bovendien was het heel vaak ook gewoon droog afgelopen week”.

Voor wie het te koud vond om buiten op het terras of de tribune te zitten kijken, kon de warmte van de kantine opzoeken, die al helemaal in kerstsfeer was versierd. Zondag 19 november werden de finale partijen gespeeld. “Een supergoed georganiseerd toernooi”, aldus deelneemster Judith Minderman. “Zelfs in de regen tennissen ging prima. De banen bleven perfect bespeelbaar.”

Er werd in vier klassen gestreden om een plaats in de finale: van de hoogste klasse 5 tot aan klasse 8.
De winnaars in de diverse categorieën: Gemengd dubbel 5: Ryan Krimp en Jolanda Hogenkamp; Gemengd dubbel 6: Maarten Hukker en Michelle Kluiwstra; Gemengd dubbel 7: Maarten van Leeuwen en Wieteke Boerman; Dames dubbel 6: Manuela Oplaat en Mareé Oplaat; Dames dubbel 7: Anne van Eeuwijk en Anja Hissink-Mulderije; Dames dubbel 8: Wieteke Boerman en Ingrid Wagenvoort; Heren dubbel 6: Hannes Heins en Oscar Vrolijk; Heren dubbel 7: Alwin Gerritsen en Jack Kelder.

Er deden maar liefst 160 deelnemers mee aan het tennistoernooi.  Foto: Organisatie Wichmond open

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Noord