De VTP-leden spraken uitgebreid over de toekomst van de club. Foto: Wendy Groot Nuelend

De VTP-leden spraken uitgebreid over de toekomst van de club. Foto: Wendy Groot Nuelend

VTP wil het nóg beter gaan doen

Sport

VORDEN - Vordens Tennispark wil het nóg beter gaan doen en heeft daarvoor hulp ingeroepen. In vier ledenbijeenkomsten moet de club worden vormgegeven in de richting van het jubileumjaar 2025. De eerste daarvan, op woensdag 7 februari was veelbelovend.

Dertig enthousiaste VTP-leden formuleerden tijdens die eerste avond de volgende doelen: nieuwe leden beter wegwijs maken binnen de vereniging, de zichtbaarheid van de club vergroten; speelmogelijkheden op eigen niveau faciliteren en meer evenementen organiseren. Dit om de vereniging levendig te houden, de betrokkenheid te vergroten, meer mensen te binden en te laten zien hoe leuk tennis is in Vorden.

Het traject werd in het najaar zorgvuldig voorbereid door een toegewijd team, met de ondersteuning van de ‘Rabobank Clubondersteuning’. Laura Lemmens, Wendy Groot Nuelend, Susan Regelink, Frédérique Olthaar en Rogier Oonk hebben samen met Richard Migchielsen gekeken waar de kracht van VTP ligt en op welke vlakken de vereniging verbeterd kan worden. De ambitieuze doelen die in de eerste avond naar voren zijn gekomen, worden tijdens de vervolgbijeenkomsten op 6 maart, 3 april en 15 mei omgezet in concrete plannen.

Meer informastie over de club en de mogelijkheden via de website of met een e-mail aan info@vordenstennispark.nl.


vordenstennispark.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Noord