Collectecoördinator Sandra met collectebus. Foto: KWF Collecteweb

Collectecoördinator Sandra met collectebus. Foto: KWF Collecteweb

Vordens collecteteam KWF zoekt twee wijkhoofden

Zorg

VORDEN - Het collecteteam van KWF Kankerbestrijding in Vorden heeft hulp nodig. Voor de collecte in september is het KWF op zoek naar twee mensen die de functie van wijkhoofd willen bekleden. Zij hebben een belangrijke taak in de organisatie van de jaarlijkse inzamelingsactie.

Iedereen kent KWF Kankerbestrijding. Dat is ook direct het slechte nieuws, want kanker raakt ons op een of andere wijze allemaal. KWF Kankerbestrijding financiert onderzoek voor nieuwe en betere behandelingen, zodat patiënten langer leven en vaker genezen. En daar is geld voor nodig. Veel geld. Daarbij is een goede organisatie van de jaarlijkse collecte van doorslaggevend belang.
Een prominente rol daarin wordt gespeld door wijkhoofden, en het collecteteam in Vorden heeft er vanaf volgend jaar twee nodig. Zij zorgen samen met de collectanten ieder jaar voor een geweldige week, waarin ze het verschil kunnen maken voor mensen met kanker.

Taken
Een wijkhoofd heeft de volgende taken:
- de begeleiding van tien tot vijftien collectanten
- het maken en verdelen van looproutes (de basis is aanwezig)
- het uitdelen van collectebussen en -materialen
- het tellen van het ingezamelde geld en dit vervolgens inleveren bij KWF Bronckhorst
- het bijhouden van enige administratie van de collectanten.
De collecte is altijd in de eerste week van september. De bestelling van materialen gebeurt rond het voorjaar. Een wijkhoofd kan zelf bepalen wanneer hij of zij de voorbereiding voor de collecteweek oppakt.
Wie interesse heeft of vragen kan contact opnemen met Ans Veenendaal, Miranda Beekman, Jootje Stokkink en Gerdie Bloemendaal, via e-mail gerdiebloemendaal@gmail.com of tel. 06-1565 6790.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant