Afbeelding
Foto: PR

Inschrijven voor gratis Tuinschets bij Weulen Kranenbarg in Vorden is gestart!

Partnerbijdrage

Wilt u ook uw tuin veranderen of een compleet nieuwe tuin?

Dan zijn onze Tuinschetsdagen op zaterdag 3 & 17 februari 2024 iets voor u! Op deze dagen kunt u bij ons, op afspraak, een gratis tuinschets laten maken door een tuinontwerper uit de regio. Diverse vakbekwame tekenaars met jarenlange ervaring in de tuin en achter de tekentafel zitten klaar, om samen met u, uw droomtuin op papier te zetten. Tijdens de afspraak van 45 minuten worden diverse aspecten zoals ligging, indeling en materiaalgebruik besproken en al naar gelang gebruikt in een schetsontwerp. Kom zeker wat eerder om, voor het adviesgesprek, inspiratie op te doen in onze showtuin van ruim 3000m2. Wij hebben een uitgebreid assortiment terrastegels, bestrating, tuinhout, grind & split en nog veel meer materialen voor de tuin. Naast een groot assortiment bieden wij u ook eerlijk en passend advies, ons vakbekwame team is er voor u!

Ook wat betreft tuinhuizen en overkappingen helpen wij u graag om tot een passende keus te komen. Het assortiment is enorm en daarom mag goed advies niet ontbreken. Aan de hand van een 3D configuratie kunnen wij, stap voor stap, samen met u, uw droom overkapping samenstellen en visualiseren!
Wilt u deze zomer genieten van uw nieuwe tuin?!
Schrijf u snel in voor de Tuinschetsactie 2024:
website:                weulenkranenbarg.nl
e-mail:                  info@weulenkranenbarg.nl
bellen:                  0575-551217

De vorige edities waren een succes, dus op tijd aanmelden, want VOL=VOL. Na uw inschrijving nemen wij per e-mail contact met u op over de datum en het tijdstip van uw afspraak.
Te druk in Februari? Bezoek onze stand tijdens de Tuinbeurs van het Oosten in Ulft op 1,2,en 3 maart 2024 en doe alsnog inspiratie op voor uw tuin.

Dit artikel wordt u aangeboden door Weulen Kranenbarg. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Noord