Afbeelding
Foto:

Turnen

Selectiemeiden SGV presteren goed

tijdens plaatsingswedstrijden

Steenderen - Zaterdag 24 januari deden de selectiemeiden van de SGV mee met de tweede plaatsingswedstrijd van de zesde divisie, die gehouden werd in Zelhem.

Dit was de tweede officiële wedstrijd voor alle turnsters. Omdat de meiden al een wedstrijd hebben gespeeld, waren ze beduidend minder nerveus. En dat was terug te zien aan de behaalde resultaten.

De turnsters hebben naar aanleiding van de eerste wedstrijd hun trainingsschema aangepast en hard geoefend op extra onderdelen. Met resultaat. Bente Huitink, de jongste turnster van SGV behaalde bij instap D2 de eervolle zevende plaats.

Sylke Knaake was de enige van de SGV-meiden die moest turnen tijdens de tweede wedstrijd op het niveau pupil 1 D3. Ze wist de oefeningen keurig uitgevoerd en daarmee een dertiende plaats behaald.

Tijdens de wedstrijd van pupil 2 D3 heeft Zané Jansen met 54,800 punten de derde prijs weten te bemachtigen. Zoë Cremers heeft een keurige vierde plek behaald met slechts 0.7 punten minder dan Zané in de wacht sleepte.

Ook Inger Noortman heeft een nette wedstrijd geturnt en daarmee een mooie vierde plaats behaald bij de jeugd 1 D3. In jeugd 2H behaalde Anouk Besselink met 43,175 punten de derde prijs en Femke Schepers de vierde plaats.

SGV is trots op de resultaten van de turnmeiden

Bij junior H behaalde Kim Saalmink met 44,300 punten de tweede plek. De vereniging is zeer tevreden met de behaalde resultaten van de meiden.

Op zaterdag 14 februari zal de wedstrijd voor recreatie turnen plaats vinden in Warnsveld en op 21 maart vindt de laatste plaatsingswedstrijd voor de selectie meiden plaats.


www.sgv-gym.nl