Mr Callahan komt naar Flophouse om deze legendarische band te coveren.
Mr Callahan komt naar Flophouse om deze legendarische band te coveren. Foto:

Muziek van Creedence Clearwater Revival

Coversessies bij Flophouse

Toldijk - Vrijdagavond 13 februari gooit Flophouse het weer op de coversessies. Ditmaal hebben ze de band Mr. Callahan op de planken staan die allerlei covers spelen van Creedence Clearwater Revival oftewel CCR.

Het belooft wederom een mooie avond te worden met muziek voor jong en oud dus wees niet bang en cover gezellig met Flophouse mee. Ongeveer iedere maand organiseert Flophouse een avond met coversessies. Op 20 maart staan de Red Hot Chilipeppers op het programma om gecovered te worden.

Flophouse organiseert geregeld gevarieerde evenementen en is afgelopen vrijdag gestart met een heuse popquiz. De winnaars gingen met kaarten voor Coverland (coverbandfestival in de DRU-fabriek) naar huis. De volgende popquiz vindt plaats op 6 maart. Afgelopen zondag was er een Winterbarbeque buiten Flophouse. Naar eigen zeggen een zeer geslaagde middag met een rokende barbecue, een knallende band en een dampende hottub.
De Flophouse is een jongerensoos die al sinds de jaren zeventig in Toldijk bestaat. De naam is afgeleid van het nummer Appleknockers Flophouse, een hit uit 1971 van de Nederlandse band Cuby & The Blizzards. Vrij vertaald betekent het zoiets als boerenkinkels. Iedere vrijdag wordt het nummer ter afsluiting gedraaid.