Veertien jubilarissen van Vrouwenvereniging Passage Toldijk gehuldigd.
Veertien jubilarissen van Vrouwenvereniging Passage Toldijk gehuldigd. Foto: Passage Toldijk

Vrouwenvereniging Passage Toldijk

huldigt veertien jubilarissen

Toldijk - Tijdens de jaarvergadering van Vrouwenvereniging Passage in Toldijk zijn maandag 2 maart maar liefst veertien jubilarissen gehuldigd. De feestelijke vergadering, die werd begonnen met koffie en cake, verliep gesmeerd.
De voorzitter memoreerde aan de 64 jaar die de vereniging bestaat en aan de veranderingen waaraan een vereniging onderhevig is. "Zeker als we het hebben over hoe we als Christelijke Vereniging verder gaan, waar het in de maatschappij lijkt dat het Christelijke er niet meer zo toe doet. Veranderingen in beleving en benoemen van wat we belangrijk vinden."

Na de standaard agendapunten werd er afscheid genomen van bestuurslid Gerda Beeftink, die na zes jaar haar taken kon overdragen aan een nieuw bestuurslid. Heel blij is het bestuur dat Janny Lenselink nieuw in het bestuur komt. Een voltallig bestuur, iets om trots op te zijn.

De jubilarissen kregen tijdens de huldiging een feestelijk koffiekopje met het logo van Passage Toldijk met het aantal jaren lidmaatschap erop.

Na de pauze is er gekeken naar een korte presentatie over de bouw van de kleuterschool in Lubofu, Zambia. Passage Toldijk heeft sinds enkele jaren contacten met de Lubofu Womenclub. Met de jaarlijkse verloting werd de avond vrolijk afgesloten.