Het team van het chicste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek.
Het team van het chicste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek.

Filmindustrie kijkt met grote ogen toe

Volleywood gaat voor 2 miljoen bezoekers

Steenderen - Volleywood is al 15 jaar een megasucces. Het chicste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek trekt al jaren ontzettend veel deelnemers en uitzinnige bezoekers.

Dit jaar wordt hoogstwaarschijnlijk de magische grens van 2 miljoen bezoekers gepasseerd. Dat zal betekenen dat er niet wordt gesproken over de gouden bal, de platina bal of de diamanten bal. Nee, het zal voor het eerst zijn dat de BEACHBAL wordt uitgereikt! Een unicum.

Filmgekte
Dat de makers van Volleywood niet meer 'normaal' over straat kunnen moge duidelijk zijn. Ze breken alle records. Herbert Rouwenhorst, de voorzitter van volleybalvereniging WIK Steenderen, probeert het succes te verklaren: "Iedereen ziet wel eens een film waar je blij en vrolijk van wordt, maar Volleywood… dat is toch wel een hele belevenis hoor. We hopen op een soort gekte. Die heb je nodig. Volleywood gaat over teamsport. Er voor elkaar zijn als het nodig is. Die sfeer willen we overbrengen, zodat mensen dat gezamenlijk beleven. Naar Volleywood moet je niet alleen gaan. Die ervaring moet je delen.''

Volleywood in 3D
De nieuwe Volleywood gaat op vrijdag 12 juni in première. Dit jaar weer in 3D(agen): op vrijdag 12 juni, zaterdag 13 juni en zondag 14 juni. Wil je meer weten of deelnemen? Ga dan naar www.wiksteenderen.nl.