Gonny Geurts-Waenink nam afscheid als bestuurslid.
Gonny Geurts-Waenink nam afscheid als bestuurslid. Foto: Gerwin Nijkamp

Ledenvergadering De Bosruiters

Keijenborg - Op woensdag 11 maart jl. werd de Algemene Ledenvergadering van Rijvereniging de Bosruiters gehouden in dorpshuis De Horst in Keijenborg.

Aftredend en niet herkiesbaar was Gonny Geurts-Waenink. Gonny is al 31 jaar lid en heeft 28 jaar in het bestuur gezeten.
Gonny is altijd inzetbaar voor allerlei hand- en spandiensten. Zij heeft jarenlang de sponsoring verzorgd en ook verzorgde zij wekelijks de indeling van de lessen. De voorzitter Jan Loskamp overhandigde Gonny namens het bestuur en de leden een mooie plant. Tevens ontving zij een cadeaubon voor een fotoshoot van de fotograaf Theo Janssen.
Dit worden vast mooie foto's van Gonny en haar paard Belladonna. Ook ontving Gonny een cadeaubon van Herinneringen op Linnen.
Zo kan ze één van de foto's een mooie plek in huis geven.
Gonny rijdt zelf nog actief wedstrijden met haar paard Belladonna. Ze brengt haar paard uit in de klasse Z1 dressuur. Bestuur en leden van de bosruiters bedanken haar voor haar jarenlange inzet. Ze wensen haar nog vele sportieve en gezonde jaren toe bij de vereniging.
De Bosruiters is een gemoedelijke en gezellige vereniging die in het zomerseizoen gebruik maakt van de buitenbak van de familie Kempers aan de Steenderenseweg in Hengelo en in het winterseizoen binnen rijdt bij Stal Schennink aan de Hemstede 4 in Zelhem. Dressuurlessen worden op donderdagavond gegeven door Jasmijn Janssen. Op dinsdag om de week zijn er springlessen. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen. Meld je dan even van tevoren aan via www.debosruiters.com of per mail via moniqueschiphorst@hotmail.comotmail.nl


Oud ijzeractie Harmonie Concordia

Hengelo - Zoals velen het gewend zijn, wordt zaterdag 21 maart weer de traditionele oud ijzeractie gehouden van de Koninklijke Harmonie Concordia uit Hengelo.

Al meer dan dertig jaar is de actie van de Hengelose muziekvereniging een begrip in Hengelo en omstreken. De slogan 'Door oude metalen weer nieuwe muziekinstrumenten', wordt de vereniging geholpen, met name jeugdigen dat ze muziek kunnen spelen.
"Uw oud ijzer is zeker muziekinstrumenten waard," aldus de organisatie. IJzer, lood, koper, aluminium, zink, zilver, goud, oude waterkranen, radiatoren, bierdoppen, conservenblikken, alles is welkom. Autobanden, koelkasten en diepvriezers kunnen niet worden ingeleverd. De metalen kunnen worden gebracht vanaf donderdag 19 maart bij de oprit van De Hietmaat aan de Zelhemseweg in Hengelo.
Voor wie niet in de gelegenheid is om de materialen te brengen, worden deze op zaterdag 21 maart opgehaald. Bel daarvoor met: (0575) 463050, (0575) 463352, (0575) 462461 of (0575) 464124.Op zaterdag 21 maart kan nog tot 12.00 uur gebeld worden naar clubgebouw De Hietmaat, (0575) 464649. Metalen dienen alleen afgegeven te worden na legitimatie door leden van de Koninklijke Harmonie Concordia. Vraag hierom.