Autowasactie Jongeren Werkgroep Roemenië.
Autowasactie Jongeren Werkgroep Roemenië. Foto: Liesbeth Oukes

Met een glimmende auto het zonnige voorjaar in bij Autobedrijf Wassink

JWR Autowasactie voor goede doel

Hengelo – Op zaterdag 28 maart wassen vrijwilligers van de Jongeren Werkgroep Roemenië auto's, zowel van binnen als van buiten. Autowassen is mogelijk vanaf 9.00 tot 16.00 uur, voor een geringe prijs. De actie wordt gehouden bij Autobedrijf Wassink, gevestigd aan de Banninkstraat 24 in Hengelo.

Tijdens het wassen kunnen de bestuurders gezellig even wachten met koffie en koek, beschikbaar gesteld door de Albert Heijn in Hengelo. De jongelui gaan dan aan het werk om de auto te wassen.
Het geld dat de Jongeren Werkgroep Roemenië ophaalt met deze actie, komt ten goede aan de ontwikkeling van speelmogelijkheden voor de kinderen in Roemenië. Ook helpen zij de ouderen aan een betere leefomgeving.
De Jongeren Werkgroep Roemenië gaat al een aantal jaar naar Roemenië om daar met lokale jeugd de speelvoorzieningen voor kinderen te verbeteren en uit te breiden. Ook worden er in het bejaarden tehuis werkzaamheden verricht om de leefomstandigheden te verbeteren.
Naast deze autowasactie organiseert de Jongeren Werkgroep Roemenië nog meer acties om geld op te halen. Denk hierbij aan de Zwarte Pieten actie, oliebollen verkoop, kerstmarkt en de lege statiegeldflessen actie rond Oud en Nieuw. Zij helpen ook tijdens evenementen en staan op braderieën. Graag tot zaterdag 28 maart.