Yme Langhout (84) is sporter van de maand in Sportcentrum AeroFitt Hengelo.
Yme Langhout (84) is sporter van de maand in Sportcentrum AeroFitt Hengelo. Foto:

84-jarige is gebombardeerd tot sporter van de maand

Oudste sporter AeroFitt in het zonnetje

Hengelo - Yme Langhout heeft de prachtige leeftijd van 84 jaar en is wekelijks actief bij Sportcentrum AeroFitt. Hiervoor heeft hij deze maand de nominatie 'sporter van de maand' ontvangen. Het belang van bewegen en sporten voor de volksgezondheid is inmiddels wel duidelijk. 'Bewegingsarmoede' wordt, naast bijvoorbeeld roken en slechte voeding, als één van de belangrijkste risicofactoren voor de gezondheid beschouwd.

Sportcentrum AeroFitt bestaat al meer dan 18 jaar. De doelstelling van AeroFitt is een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de bewoners uit de gemeente Bronckhorst, waardoor er een gezonder en langer leven bereikt kan worden. Dit doen zij door continu bezig te zijn met professionaliseren van hun service en kwaliteit. Mee gaan met nieuwe trends, de nieuwste ergonomische apparatuur, preventieve en continue persoonlijke begeleiding en groeples programma's. In sportcentrum AeroFitt is fysiotherapie aanwezig en alle medewerkers zijn opgeleid en worden bijgeschoold.
"Wanneer u kennis wilt komen maken met sportcentrum AeroFitt plannen zij vrijblijvend een gesprek in om samen te kijken naar uw wensen, doelstellingen, beperkingen en behoeftes. Gaat uw voorkeur uit naar ontspanning, sociale contacten, het verbeteren van uw conditie, verminderen van uw lichaamsgewicht, revalidatie of heeft u andere wensen? U geeft aan wat u wilt en zij helpen u daarbij."

60+, bewegen dus!
Uit onderzoek is gebleken dat er nog steeds te weinig 60+ers bewegen. AeroFitt vindt dit erg jammer en heeft daarom besloten om een eventuele drempel te verlagen en een speciaal 60+ lidmaatschap aan te bieden.

Met dit lidmaatschap kunt u * starten wanneer u wilt zonder inschrijf kosten * stoppen wanneer u wilt * onbeperkt sporten van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 tot 13.00 en van 14.30 tot 17.30 uur * bewegen onder professionele begeleiding, tevens is er een fysiotherapeut aanwezig * deelname SeniorFitt groepsles * gratis kopje koffie of thee

Voor maar 19,95 per 4 weken!!! (vestiging Hengelo GLD en Zelhem)

Wie al 60+ is en vrijblijvend wil kennis komen maken, dat kan! 60+ers kunnen gratis en zonder verplichtingen één maand kennis maken met sportcentrum AeroFitt. Bel hiervoor van te voren even voor een afspraak met één van de instructeurs van AeroFitt, telefoon (0575) 465001 of via info@aerofitt.nl.